Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 17:39
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat: 13.20 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında A.O.Ç. isimli şahsın üzerinde bulunan av tüfeğinin yapılan kontrolde ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu av tüfeği ve bu tüfeğe ait (8) adet tüfek fişeği muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında düzenlenen tutanak idari işlem yapılmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KARA AVCILIĞI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat: 13.30 sıralarında yapılan kontrolde; Y.E isimli şahsın av tezkeresi bulunmadan av yaptığı tespit edilmiştir. Şüpheliye ait (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve (33) adet av tüfeği fişeği ile kaçak olarak avlanan (2) adet ölü karatavuk kuşu, (1) adet ölü falak kuşu ve (7) adet ölü serçe kuşu yasal işlem yapılmak üzere Isparta Orman İşletme Şefliğine teslim edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında Y.U. isimli çocuğun kendilerine ait evde ısınmak için açtığı elektrikli ısıtıcının devrilmesi neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Isparta Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştür.

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat: 22.00 sıralarında H.B. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evde bulunan ilaçtan (20) adet içmesi neticesinde intihara teşebbüs etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KİŞİLERE MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında M.S. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, yol kenarına aracını park ederek içinde oturduğu esnada başka bir aracın kendisine ait araca arkadan çarparak kaçtığını beyan etmiştir.

AKSU İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:14.15 sıralarında O.K. isimli şahıs ağaç motoru ile ağaç kestiği esnada motorun yanında bulunan F.Ö.'nün eline temas etmesi neticesinde mağdurun yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE SİLAH TAŞIMA OLAYI :
Olay günü saat: 13.25 sıralarında D.Ç. isimli şahsın elinde tüfek görülmesi üzerine yapılan kontrolde, tek kırma av tüfeğinin ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:15.30 sıralarında Y.K. isimli şahıs ilçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında husumet bulunan H.K. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE SİLAH KAZASI :
Olay günü saat: 18.45 sıralarında çobanlık yapmakta olan İ.T isimli şahıs ağılana gelen kurtları korkutmak maksadıyla tabanca ile ateş etmek istediği esnada tabancanın ateş alması sonucu kasık bölgesinden yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:00.15 sıralarında M.Ç. isimli şahıs işletmekte olduğu kahvehanesini temizledikten sonra su şişesine koymuş olduğu oda parfümünü su zannederek içmesi sonucu zehirlenmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.45 sıralarında C.Ö. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Y.K. yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. C.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 22.40 sıralarında F.K. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle şerit ihlali yaparak karşı yönden gelmekte olan G.K. yönetimindeki kamyon ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetmiş, aynı araçta yolcu olarak bulunan İ.K. ve B.K. yaralanmıştır. Yaralılar İsparta Gülkent Devlet Hastanesi ve SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan B.K.'nın hayati tehlikesi bulunmaktadır

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında Ü.K. isimli şahıs J.Krk.K.lığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı A.Y.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:11.00 sıralarında R.M. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, A.Ş.'nin, kendisine ait tarlanın sınırını sürdüğünü ve sınırda bulunan ağaçlara zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:04.00 sıralarında restoranda eğlenen A.Ö., E.Y. ve A.Ö. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları H.Ç. ve Ü.Ö.'yü yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında H.T.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, şantiye şefi olarak çalıştığı şirkete ait sondaj malzemelerinin çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olayla ilgili yapılan araştırma neticesinde; arazide sondaj yapan özel şirkete ait (80.000)TL değerinde toplam (96) adet sondaj çalışmasında kullanılan muhtelif cins ve miktarlarda malzemelerin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE KULLANMAK İÇİN NARKOTİK VE PSİKOTROP MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMA OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında M.Ö. isimli şahsın evinde mahkemeden alınan arama kararına istinaden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte arama yapılmıştır. Yapılan arama neticesinde naylon poşet içerisinde 15 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 16:40 sıralarında H.Y ile G.U isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları, tartışma neticesinde H.Y.'nin tokat atmak suretiyle G.U.'yu darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

Ş.KARAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:02.45 sıralarında Ö.F.Ö. isimli şahıs telefonla arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı Y.T.Ö.'nün kendisini av tüfeği ile ateş etmek suretiyle yaraladığını beyanla şikâyette bulunmuştur. Yaralı Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Çarıksaraylar kasabasından Salur köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan plakasız ve tescilsiz pat pat tabir edilen araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir..

ULUBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:21:10 sıralarında M.A. isimli şahsın kendisine küfür ettiği gerekçesiyle D.A.C.'yi taş atmak suretiyle yaraladığı alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:02.30 sıralarında K.A. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Ş.Karaağaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan AA, S.K., Ç.A. ile Ş.K., Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.
YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında C.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı C.Y.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
Olay günü saat:17.30 sıralarında İ.G isimli şahsın evinde bulunan elektrik tesisatının şase yapması neticesinde iki katlı kerpiç ev ve evin önünde bulunan ahırda yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Yalvaç, Sücüllü, Hüyüklü ve Gelendost Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.