Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2011 16:46
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında Ş.U. isimli şahsa ait aracın yapılan kontrolünde; trafik tescil belgesinin muayene bölümünün sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:20.10 sıralarında O.U. isimli şahıs telefon ile arayarak, evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan İncelemede; evin yatak odası penceresinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sert bir cisimle açılmasını müteakip içeriye girildiği ve evde bulunan (4) adet altın yüzük ve (30) TL. nin çalındığı
tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE SİLAHLA ATEŞ ETME OLAYI :
Olay günü saat:01.00 sıralarında M.D. isimli şahıs telefon ile arayarak, evinin salon odası penceresine av tüfeği ile bir el ateş edildiğini ve pencere camının kırıldığını bildirmiştir. Olay yeri inceleme timi ile birlikte yapılan inceleme neticesinde; mağdurun evinin güneydoğu kısmında bulunan ve salon olarak kullandığı odanın penceresinin sol üst bölümünün kırıldığı, camda saçma deliklerinin olduğu, salon odasının tavan kısmında saçma izlerinin bulunduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında M.B. isimli şahıs telefon ile arayarak evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan incelemede; kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evin açık olan dış kapısından içeriye girilerek evin yatak odasında bulunan (3) adet yüzük ve (2) çift küpenin çalındığı tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:03.15 sıralarında E.K. ve B.K. isimli şahıslar evlerinde uyudukları esnada sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenmişlerdir. Mağdurlar rahatsızlanmaları üzerine kaldırıldıkları Isparta özel Şifa Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat: 12.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan ilaçlardan (4) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

AKSU İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü saat:14.30 sıralarında H.Y isimli şahıs değirmende çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol elini değirmen makinesi kayışına kaptırması sonucu yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

ATABEY İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:18.00 sıralarında Y.E. İsimli bayan telefon ile arayarak, evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan incelemede; aynı gün gece saatlerinde evin demir giriş kapısının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sert bir cisimle kırılarak açılmasını müteakip içeriye girildiği ve evde bulunan (20) kg. ceviz, (1) adet alüminyum tencere ile (2) adet zirai ilaçlamada kullanılan sırt pompasının çalındığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL OLAYI :
Olay günü saat:00.30 ıralarında A.T. isimli şahsın, S.D.'ye ait evin oturma odasına izinsiz girerek, S.D.'yi ölümlü tehdit etmesi üzerine S.D.'nin şahsı itekleyerek odayı içeriden kitlediği ve pencereden atlayarak komşusunun yanına sığındığını alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında G.K. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan ilaçtan (10) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında Isparta-Dinar karayolunda Isparta iline seyir halinde olan otomobilden bir bayanın İmdat beni kaçırıyorlar diye bağırması üzerine durdurulan araçta yapılan kontrolde, S.K. ile F.K. isimli şahısların T.K. isimli bayanı zorla kaçırdıkları alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Olayla İlgili C.Savcısının talimatı ile mağdur akrabalarına teslim edilmiş olup, şüpheliler ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KARA AVCILIĞI KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat:14.10 sıralarında yapılan kontrolde, A.İ.U. isimli şahsın avcılık izin belgesi bulunmadan ruhsatsız av tüfeği ile av yaptığı tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE EMRE AYKIRI DAVRANIŞ OLAYI:
Olay günü saat: 16.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında M.Y. isimli şahsın Kaymakamlık Makamınca hayvan otlatılması ve konaklanmasının yasak ilan edildiği bölgede a hayvanlarını otlattığının görülmesi üzerine tanzim edilen tutanak idari para cezası uygulanmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİNDE KARA AVCILIĞI KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat:16.00 sıralarında yapılan kontrolde; H.H. ile N.K. isimli şahısların avlanmanın yasak ilan edildiği bölgede av yaptıkları tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:14.30 sıralarında MU. ve F.U. isimli şahıslar evlerindeki kömür sobasından sızan karbondioksit gazından etkilenerek mide bulantısı şikayeti ile Yalvaç Devlet Hastanesine müracaat etmişlerdir. Şahısların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat.10.00 sıralarında B.Ü. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken İleği köyü yakınlarında yolun virajlı ve kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen M.E. isimli şahsın kullandığı otomobile çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan P.Ü. ve H.B. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat: 13 00 sıralarında M.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, bağ evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan incelemede; evin kapısının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zorlanmak suretiyle açılmasını müteakip içeriye girildiği ve evde bulunan (2) adet ruhsatlı av tüfeği ile (1) adet motorlu tırpanın çalındığı tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.