Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2012 16:39
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında Ş.D. isimli şahıs otomobil ile Burdur istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ şarampole düşerek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ş.D., İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü saat: 15.30 sıralarında M.G. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında husumet bulunan S.S. isimli şahsın evinin kapısına tekme ve yumruk vurmak suretiyle zarar verdiğini beyanla şikâyette bulunmuştur. C.Savcının talimatı ile şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KARA AVCILIĞI KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat: 14.30 sıralarında M.K. isimli şahsın av tezkeresi olmadan av yaptığı tespit edilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI:
Olay günü saat:12.00 sıralarında O.U. isimli şahsın evinde ölü vaziyette bulunduğu komşuları tarafından İlçe J.K.lığına bildirilmiştir. Maktul Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde yapılan ölü muayenesinde kesin ölüm sebebinin tespit edilememesi üzerine C.Savcısının talimatı doğrultusunda kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat:18.50 sıralarında Y.A.P. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, H.P.'nin gezmek maksadıyla evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE DOLANDIRICILIK OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında F.P. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, internet aracılığıyla kendisine ait minibüsü satmak üzere (48.000) TL. karşılığında M.A.D. ile anlaştığını ve söz konusu şahıs adına vekaletname çıkararak köye geldiğini, burada R.D. ve G.D.'nin kendisini oyaladığını, M.A.D.'nın ise para getirmek üzere araç ve vekaletnameyi alarak olay yerinden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve dolandırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü saat:08.00 sıralarında M.Ç. ve H.Ç. isimli şahıslar, evde uyudukları esnada sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenmiştir. Mağdurlar rahatsızlanması üzerine kaldırıldıkları SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DİĞER KABAHATLER OLAYI:
Olay günü saat:10.30 sıralarında işletmeciliğini F.A.'nın yaptığı ekmek fırınında yapılan kontrolde; söz konusu fırının iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 17.45 sıralarında H.İ.Ü., F.Ü. ve İ.Ü. isimli şahıslar anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları C.D., S.D., S.D. Ş.Ü. ve İ.İ.Ü.'ye ait evin kapısını zorlamak ve camını kırmak suretiyle içeriye girdikleri, bilahare mağdurları darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI:
Olay günü saat: 16.30 sıralarında H.C. isimli şahsa ait evde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Belediyeye ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Elektrik tesisatının şase yapması neticesinde çıktığı değerlendirilen yangın sonucunda söz konusu ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 10.00 sıralarında S.B. isimli şahıs telefonla arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi B.B.'nin tekme vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.