Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2012 15:22
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saati 1.00 sıralarında A.S.E. isimli çocuk kendilerine ait evin banyosunda bulunan çamaşır suyunu içmesi neticesinde zehirlenmiştir. Mağdur Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında M.K. ve S.B. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları, tartışma neticesinde; M.K.'nın demir parçası ile S.B.'yi sol elinden yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE DOLANDIRICILIK OLAYI:
Olay günü saat: 18.00 sıralarında M.F. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, (22) ton narı (25.000) TL. karşılığında T.Ö/ye sattığını, söz konusu şahsın parasını ödemediğini ve dolandırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI OLAYI :
Isparta ili Eğirdir ilçesi bölgesinde meydana gelen haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; 25 Ocak 2012 günü saat:20.00 sıralarında alınan bir ihbar üzerine yapılan takip sonucunda; Tepeli köyü bölgesinde (2) şüpheli şahıs aracı ile birlikte tespit edilmiş, şüpheli A.İ.A. Eğirdir İlçe J.K.lığı tarafından çalıntı olduğu değerlendirilen (200) metre antikron elektrik kablosu ile birlikte yakalanmıştır. Diğer şüpheli H.S.'nin yakalanma çalışmalarına devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 16.20 larında H.D. isimli şahıs otomobil ile Tepeli köyü istikametinden Yuvalı köyü istikametine seyir ide iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole ı atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan H.Ö. ve yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati eleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat 00:30 sıralarında A.K. isimli şahsın anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı E.A.Ö.'ye av tüfeği ile ateş ettiği esnada; tartışmayı duyan ve evinden çıkarak olay yerine gelen E.A.Ö.'nün eşi E.Ö. çıkan saçmaların isabet etmesi neticesinde kolundan ve bacağından yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 01.40 sıralarında H.K. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle şerit ihlali yaparak karşı yönden gelmekte olan M.T. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücülerinden H.K. olay yerinde hayatını kaybetmiş, diğer araç sürücüsü M.T. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan K.T. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat:14.00 sıralarında F.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı S.B.'nin kendisini eve dönmesi konusunda tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat:18.45 sıralarında M.E. isimli şahıs telefon ile arayarak, aralarında husumet bulunan S.D.'nin kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:00.15 sıralarında akaryakıt istasyonunda çalışan E.B., H.A. ve B.K. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları S.Ü., H.K., H.O. ve İ.Ç. tarafından darp edildikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:12.30 sıralarında S.T. isimli şahıs telefon ile arayarak kendisine ait işyerinde hırsızlık olayı meydana geldiğini ve olaya karışan şüphelinin işyerinde çalışan işçiler tarafından yakalandığını beyan etmiştir. Şüpheli U.E.G.'nin muhtelif markalarda (10) şişe içki, (1) adet LCD ve (1) adet müzik aletini çalmaya teşebbüs ettiği esnada yakalandığı tespit edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI: 
Olay günü saat:09.00 sıralarında S.C. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aynı gün gec saatlerinde E.C.'nin, R.C. tarafından kaçırıldığını beyanla şikâyetçi olmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE 5996 SAYILI VETERİNER HİZMETLERİ, BİTKİ SAĞLIĞI VE YEM KANUNUNA MUHALEFET OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yapılan kontrolde; H.E. yönetimindeki kamyonette bulunan (23) adet küçükbaş hayvanın veteriner sağlık raporsuz ve sevk irsaliyesiz olarak sevk edildiği tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DİĞER HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:14.00 sıralarında N.U. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, otobüste yolculuk yaptığı esnada kendisine ait cep telefonunun çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur. Yapılan araştırma neticesinde söz konusu cep telefonunun M.S. tarafından kullanıldığı, telefon hattının ise H.S. adına kayıtlı olduğu tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE DİĞER KABAHATLER :
Olay günü saat; 02.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yapılan kontrolde işletmeciliğini A.D.'nin yaptığı kahvehanenin kapanış saatlerine riayet etmediği tespit edilmiştir. İşyeri hakkında düzenlenen tutanak idari işlem yapılmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİMLİK BİLDİRME KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat: 21.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yapılan kontrolde; işletmeciliğini H.H.B.'nin yaptığı gıda ve hayvancılık şirketinde çalışan işçilerin kimlik bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE SİLAH KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:1300 sıralarında M.K. isimli çocuk elinde bulunan havalı tüfek ile evinin bahçesinde yürürken dengesini kaybederek düştüğü esnada parmağının tetiğe değmesi ve tüfeğin ateş alması sonucu ayak bileğinden yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER:
24 Ocak 2012 günü saat: 16.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yapılan kontrolde; A.T. simli şahsa ait av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat 5.00 sıralarında M.K. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir ilinde iken Kıyakdede köyü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan iç sürücüsü Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:23.00 sıralarında M.S. ile G.G. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı, tartışma neticesinde şahısların karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.