Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2010 10:38
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

 


TÜRÜ : İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : İstiklal Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Şüpheli 1984 doğ. T.K.ifadesinde, olay günü, evinde iken, sorunları yüzünden bunalıma girip, mutfakta bulunan kapı ve pencereyi kapattıktan sonra tüpü açık bırakarak kendini öldürmek istediğini, olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TÜRÜ : TEHDİT VE HAKARET, RAHATSIZ ETME,
YERİ : Bahçelievler
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1961 doğ. M.B. müracaatında, Şüpheli 1991 doğ. Y.A isimli şahsın kızı ile arkadaşlık yaptığını öğrendiğini, olay günü ev telefonu ile kızıyla görüşmek istemesi, kendisinin de görüştürmemesi üzerine, ana avrat söverek, tehdit ettiğini, bilahare eve gelen şahsın cama taş atması üzerine çıkıp baktığında, yine kendisini tehdit ederek uzaklaştığını beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli kimseye tehdit ve hakarette bulunmadığını beyanla suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TÜRÜ : TEHDİT VE HAKARET
YERİ : Ayazmana Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1981 doğ. Z.K. müracaatında, eski kayınbiraderi Şüpheli 1980 Doğ. F.G' nin kendisiyle görüşmek istemesi üzerine, ona görüşmek istemediğini söylediğini, bilahare şahsın yanındaki şahıslarla, kendisinin oturmakta olduğu pastaneye gelerek, aile düzenini bozduğu gerekçesiyle hakarette bulunup, üzerine saldırarak darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ifadesinde, eski eniştesi ile sadece konuşmak istediğini, kabul etmemesi üzerine tartıştıklarını, kesinlikle tehdit ve hakarette bulunmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TÜRÜ : MALA ZARAR VERME
YERİ : GülcüMah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1977 doğ. M.A.E. müracaatında, olay günü evinin önüne park ettiği, 32 plaka sayılı aracına, 32 plaka sayılı araç sürücüsünün çarparak kaçmış olduğunu öğrendiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli araç sürücüsünün 1981 doğ.H.B olduğu tespit edilerek alınan ifadesinde, yolda dönüş yapmak isterken, aracını kaydırarak müştekiye ait araca çarptığını, aracında hastası olması nedeniyle durmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TÜRÜ : AİLE İÇİ ŞİDDET
YERİ : HızırbeyMah.
OLAYIN ÖZETİ [ Müşteki 1969 doğ. S.A. müracaatında; şüpheli ile evli olduğunu, eşinin uzun zamandır bir başka kadınla yaşadığını, olay günü eşinin evliliklerini bitirmek için mesaj attığını, herhangi bir cevap alamayınca telefon ettiğini telefonda küfürlü konuştuğunu, seni öldüreceğim diyerek tehdit ettiğini, eve gelerek küfürlere devam ettiğini, çenesine yumruk attığını, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda darp, cebir izi olmadığı alkolsüz olduğu anlaşılmış, şüpheli 1974 doğ. E.A.nın alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, 1,68 promül alkollü olduğu, darp cebir izine rastlanmadığı şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TÜRÜ : İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : DavrazMah.
OLAYIN ÖZETİ : Şüpheli 1963 doğ. K.Ş.nin alınan ifadesinde, olay günü ikametinde yalnız iken, bunalımda ve moralinin bozuk olması nedeniyle evde bulunan haplardan 12 tane içtiğini, bilahare oğlunu aradığını, hastaneye götürüldüğünü kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Bahçelievlermah..
Müştekiler 1959 doğ. M.O ile 1969 doğ. E.S olay günü çalıştıkları öğrenci yurdunda yemekleri pişirdiklerini, 15-20 dakika kadar sonra başlarının döndüğünü, hastaneye götürüldüklerini, havalandırmayı açmadıklarından dolayı rahatsızlandıklarını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmişler, alınan Dr. Raporlarında tüp gazdan zehirlenme, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş, şüpheli 1959 doğ. N.K' nin ifadesinde neden zehirlendiklerini bilmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                             İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
İstasyon Mah.
Şüpheli 1991 doğ.H.G' nin, sevk ve idaresindeki 42 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bariyerlere vurması neticesi araçta hasar meydana geldiği anlaşılmış olup, araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Müşteki 1991 doğ. A. M' nin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Pınarpazarı Mah.
Şüpheli 1989 doğ. N.A ifadesinde, tarihten 10 gün önce düşük yaparak bebeğini kaybetmesi nedeniyle bunalıma girerek, evde kimse olmadığı bir sırada, Sipro isimli ilaçtan miktarını hatırlamadığı kadar içerek ölmek istediğini, bilahare kapıyı kırarak içeriye giren eşinin kendisini hastaneye kaldırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, 21 adet sipro ilaç içmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pınarpazarı Mah.
Şüpheli 1971 doğ. O.Ö' nün, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, önce kaldırıma, sonra da bir evin duvarına çarpması neticesi kazanın meydana geldiği, bu esnada araçta bulunan oğlu 2008 doğ.A.Y' nin araçtan fırlaması neticesi yaralanarak, ilçe hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından İsparta Devlet Hastanesine sevk edildiği, araç sürücüsünün alkolsüz olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Camii mah.
Müşteki 1991 doğ. N.Ş. ifadesinde, olay günü arkadaşı ile yürüdüğünü, karşıya geçmek için yola indiğini, ada istikametinden gelen 32 plakalı aracın kendisine çarptığını, o anda bayıldığını hastaneye kaldırıldığını, davacı ve şikayetçi olduğu beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, olay yerinden ayrılan şüpheli 1978 doğ. İ.A. bilahare yakalanmış, alınan ifadesinde olayı doğrulamış, 1,36 promül alkollü olduğu tespit edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Camikebir mah.
Olay günü 1983 Doğ.M.A.O.Ç iş yerinde çalıştığı sırada, pürmüzle donmuş olan makineleri açmak için ısıtırken, elini dönen bant' a kaptırarak yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ ILCESI

TÜRÜ : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
YERİ : Hükümet konağı Kavşağı
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü Şüpheli 1972 doğ. G.K'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı oto ile seyir halinde iken, Hükümet Konağı kavşağında diğer sürücü Şüpheli 1987 doğ. Y.G.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla çarpışması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, her iki sürücünün alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve alkolsüz oldukları anlaşılmış, 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Müşteki 1972 doğ. F.Ş yaralanmış, ifadesi alınamamış, kendi rızası ile İsparta iline gittiği belirtildiğinden hayati tehlikesinin olup olmadığı bilinmediğine dair geçici rapor verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

TÜRÜ : DÜŞME NETİCESİ ÖLÜM
YERİ : Yukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü, Maktul 1941 doğ.S.Ç isimli şahsın, evinin önünde hayvanlarına ait gübreyi çekerken düşerek eks olduğu, şahsın daha önceden de kalp rahatsızlığı bulunduğu anlaşılmış, olayla ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ULUBORLU İLÇESİ

TÜRÜ : YANGIN SONUCU ÖLÜM
YERİ : Güreşyeri Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü, yalnız yaşamakta olan 1925 doğ. A.K isimli şahsın oturmakta olduğu iki katlı ahşap binada çıkan yangın itfaiye marifeti ile söndürülmüş, itfaiye görevlileri ile birlikte eve girildiğinde, A.K' nin yatak odasında yüz üstü yazar vaziyette, tamamen yanarak eks olduğu görülerek ilçe morguna kaldırılmış, şahsın oğlu 1950 doğ. B.K. ifadesinde, annesinin ev işlerini 3 yıldır bir bayanın yaptığını, en son evden onunla birlikte ayrıldıklarını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

84 araç kontrol edilmiş 41 araç sürücüsüne 41 adet ceza tutanağı karşılığı 4,972 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 12 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.