Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 10:48
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA

15.01.2011

Sanayi Mah.

Olay günü 1971 doğumlu R.Ç. ve oğlu

1990 doğumlu M.Ç. ile 1984 doğumlu A.A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı ve A. A.'nın, bıçakla M. Ç.'nin sırtından yaraladığı, R. Ç.'nin de A. A.'nın yanında çalışan H. D.'nin kafasına zincirle vurarak yaraladığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı R. ve M. Ç.'nin davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

AİLE IÇI ŞİDDET

Yedişehitler Mah.

Müşteki 1984 doğumlu N.T. ifadesinde; eşine yemek yiyip yemeyeceğini sorması üzerine hakaret ederek kendisini dövdüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheli 1980 doğumlu H.T. nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

İstanbul Caddesi

1972 doğumlu M.G. ifadesinde; kendisine ait ve arkadaşı F.A. nın kullandığı 32 plakalı araç ile seyir halindeki iken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki ağaca çarpması neticesi yaralandıklarını, 1967 doğumlu F.A. ise araçta yolcu olduğunu beyan etmiş, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, her ikisinin de alkollü oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Karaağaç Mah.

Şüpheli 1988 doğumlu A.Ö. sevk ve idaresindeki 20 plakalı araç ile geri manevra yaptığı sırada arkasından geçmek isteyen mağdur 1963 doğumlu S.P. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

                                               İLÇELER

 

KEÇİBORLU İLÇESİ

 

KAZAEN YARALANMA

YERİ : Yukarı Mah.

OLAYIN ÖZETİ:: Olay günü 1940 doğumlu Z.K.. ekmek yaptığı sırada, bacadan sıçrayan ateş neticesi her iki bacağından yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için SDU Tıp Fakültesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

 

ULUBORLU İLÇESİ

 

İNTİHARA TEŞEBBÜS

YERİ : Pazar mah.

OLAYIN ÖZETİ: 1983 doğumlu F.G. ifadesinde; özürlü olduğu için rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğünü, olay günü moralinin bozulması ezerine kolonya içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

YALVAÇ ILCESI

 

KASTEN YARALAMA

Görgü Mah.

Olay günü şüpheli 1961 doğumlu C.A.G. nin, dost hayatı yaşadığı müşteki 1974 doğumlu Ş.Ç. ye gelen telefonlar yüzünden kıskandığı için darp ettiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

 

326 araç kontrol edilmiş, 61 araç sürücüsüne 61 adet ceza tutanağı karşılığı 9.982.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.