Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2011 10:13
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Işıkkentmah.
OLAYIN ÖZETİ: Mağdur 2006 doğumlu M.A.İ.nin ikametlerinde olay günü termometre ile
ateşini ölçtüğü sırada ters çevirmiş olduğu termometrenin civalı kısmını ısırması sonucunda civa ve cam kırıklarını mağdurun ağzında görülmüş, müşteki tarafından hastaneye götürülmüş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. Raporu alınmış, müşteki 1975 doğumlu R.İ. alınan ifadesinde kasıt unsuru bulunmadığından davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1979 doğumlu İ.İ.'nin konuyla ilgili ifadesi alınmış, olayı görmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Batıkent Mah.
Müşteki 1986 doğumlu A.K. müracaatında; olay günü eşinin eve geldiğini, yatak odasından cep telefonunu kimliğini aldığını, daha sonra saçından tutarak kendisini mutfağa sürüklediğini ve darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1976 doğumlu E.K.kendisine isnat edilen suçlamaları kabul etmemiş, darp ve cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Hızırbey Mah.
Müşteki 1988 doğumlu H.Ç.müracaatında; şüpheli annesinin kendisine telefonla tehdit ve hakaret içeren mesajlar çektiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, Şüpheli 1965 doğumlu F,G.'nin alınan ifadesinde kızının kendisine borcu olduğunu, ödemediğinden mesaj çektiğini ancak hakaret ve tehdit içerikli mesaj çekmediğini belirtmiş, borcunu ödemediğinden dolayı davacı olduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YedişehitlerMah.
OLAYIN ÖZETİ: 1991 doğumlu A.N.K.nin alınan ifadesinde, ikametinde bulunduğu bir  esnada nişanlısından ayrıldığından dolayı, doktoru tarafından verilen antibiyotiklerden 6 adet içtiğini, kendisini iyi hissetmediğinden dolayı annesi tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. Raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
ÇünürMah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1988 doğumlu T.S.müracaatında; olay günü eşinin ikametlerinde çay bardağı ile televizyonun sesini açmak için ayağa kalktığında çocuğunun eşinin ayağına çarpması ile çayın çocuğunun üzerine döküldüğünü, olayda bir kastın bulunmadığını, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Mağdur 2009 doğumlu N.N.S.nin hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış, şüpheli 1985 doğumlu H.İ.S. ifadesinde, müştekinin vermiş olduğu ifadeyi doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

ULUBORLU İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Pazar Mah.
Müşteki 1948 doğumlu Ü.A.sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracı ile seyir halinde iken, Şüpheli 1979 doğumlu Ş.K.nin sevk ve idaresindeki 35 plaka sayılı aracıyla çarpışmaları neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, şüpheli olay yerinden ayrılmış, bilahare ifadesi alınmış, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Abacılar Mah.
Mağdur 1994 doğumlu İ.Ş.nin alınan ifadesinde, şüpheliye ait iş yerinde çalıştığını, iş yerinin su borusunun patladığını, buna sebep sensin diyerek ödettirdiğini, işten çıkacağını söylediğini, olay günü ise işe geldiğinde şüpheli tarafından darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1983 doğumlu Y.Y. ise alınan ifadesinde, mağdurun iş yerine ara sıra gelerek yardım ettiğini, suları kapadığından dolayı donduğunu, maddi zararının bulunduğunu, işten ayrılacağını söylediğinde bağırdığını, darp etmediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Eski Sanayi Mah.
Müşteki 1990 doğumlu H.B.müracaatında; fırında çalıştığını, şüphelinin iş arama maksadıyla iş yerinde kaldığını, soyunma odasında pantolonunun cebinden 300 TL çalındığını fark ettiğini, kimseyi suçlayamadığını, ancak şüphelinin olay tarihinden sonra gelmediğini, şüpheliyi gördüğünü, parayı çalıp çalmadığını sorduğunda çaldığını söylediğini, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1988 doğumlu A.O.A,nm alman ifadesinde ise parayı çaldığını doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

416 araç kontrol edilmiş, 125 araç sürücüsüne 125 adet ceza tutanağı karşılığı 20.822.00TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.