Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2011 19:04
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Bağlar Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü, 2009 doğumlu B. E isimli çocuğun, yatak odasında bulunan Minoset isimli ilaç kutusu ile mutfakta bulaşık yıkamakta olan annesinin yanma gelmesi üzerine, ilaçtan içtiğini düşünen annesi tarafından hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
YERİ : Pirimehmet mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1972 doğumlu C. C nin sevk ve idaresindeki, 34 plaka sayılı araçla park yerinden geri geri çıkmakta iken, kaldırımdan yola inen 2007 doğumlu K. M' ye çarpması neticesi mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir

İNTİHARA TEŞEBBÜS
HızırbeyMah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1972 doğumlu E. D ifadesinde, olay günü evde yalnız iken bunalıma girerek, bulduğu Dicloflam ve Parol isimli ilaçlardan içerek fenalaşması üzerine, telefon açarak bilgi verdiği eşi tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcut, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
DavrazMah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, 2010 doğumlu B. Ç isimli çocuğun, evde bulduğu Maksaljin isimli haptan 1 adet yemesi üzerine, elinde ilaç kutusunu gören annesi tarafından hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi mevcut şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
ÇünürMah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1987 doğumlu İ. Y K' nin sevk ve idaresindeki, 20 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, ani manevra yapması ve yolların kaygan olması nedeniyle, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması neticesi, başını direksiyona vurarak yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT, HAKARET VE MALA ZARAR VERME
Batıkent Mah.
Müşteki 1982 doğumlu D.Y.müracaatında; babasının mahkemelik olduğu şüphelinin kendisini telefonla arayarak tehdit ve hakaret ettiğini, aracının kaportasına kimyasal madde dökülerek zarar verildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1963 doğumlu N.Y. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah..
OLAYIN ÖZETİ:Müşteki Şüpheli 1982 doğumlu M.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken, aniden çıkan araca çarpmamak için fren yapması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğinden dolayı yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAKARET
Hızırbey Mah.
Olay günü 1987 doğumlu M.Y.'nin ikamet ettiği evin kapısının hızla çarpmasından dolayı, ev sahibi 1946 doğumlu H.B.ile yaptıkları tartışma sonucunda birbirlerine hakaret ettikleri anlaşılmış, tarafların alman ifadelerinde davacı ve şikayetçi olduklarını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Pirimehmet mah.
Olay günü şüpheli Müşteki 1975 doğumlu B.E.'nin elindeki demliğin kayması ile tezgah üzerine dökülen sıcak suyun mağdur 2005 doğumlu A.I.E.nin üzerine sıçraması sonucunda yaralanmış, Şüpheli müşteki ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Zafer mah.
Müşteki 1963 doğumlu D.K.müracaatında; daha önceden mahkemelik olduğu şüphelinin çocuğuna hitaben ben sana ne zaman bıçak çektim diye sorduğunda, şüphelinin kendisine hitaben eceline' mi susadın diyerek tehdit sinkaflı konuşarak hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1977 doğumlu M.T. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Zafer mah.
Müşteki 1990 doğumlu A.A. müracaatında; beraber yaşadığı şüphelinin olay günü alkollü olarak eve gelmesi ile aralarında tartıştıklarını, sonucunda darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1978 doğumlu O.Ö. hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
KutlubeyMah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheliler 1988 Doğumlu S.G, 1988 doğumlu A.B. ve 1988 doğumlu U.A. olay günü fikir ayrılığı nedeni ile aralarında yaptıkları tartışma neticesinde birbirlerini darp etmiş, alınan ifadelerde davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, alkollü oldukları şeklinde Dr. Raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
ÇünürMah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1964 doğumlu S.B. müracaatında; olay günü iş yerinde cam sildiği esnada çerçevenin yerinden çıkması ile kafasına camın düşmesi sonucunda yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu alınmış, şüpheli 1981 doğumlu H.A.ifadesinde olayda kusurunun olmadığını belirtmiş olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Fatih Mah.
OLAYIN ÖZETİ:1973 doğumlu Y.Ö. ifadesinde, olay günü almış olduğu alkolün etkisi ile ne yaptığını hatırlamadığını, alkollü iken ilaç alarak zehirlendiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. Raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1971 doğumlu O.S.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken. Şüpheli 1971 doğumlu H.S.'nin sevk ve idaresindeki 35 plaka sayılı araç ile çarpışmaları neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, alınan ifadelerinde taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, hayati tehlikeleri yoktur, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT
Bahçelievler Mah.
OLAYIN ÖZETİ; Müşteki 1973 doğumlu L.R.B.müracaatında; daha önceden tehdit ve hakarette bulunduğu için kendisinden şikayetçi olduğu şüphelinin olay günü kendisini öldürmekle tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1976 doğumlu E.C. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.


                                  İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

SUDA BOĞULMA
Kale Mah.
OLAYİN ÖZETİ: Olay günü, maktul 1991 doğumlu G.Ç., öğrenci olması dolayısıyla, sınavları vermek için Eğirdir' e gelerek, arkadaşları; İ.D.ve K.S. ile birlikte, serinlemek için liman içerisinde bulunan iskeleden göle girdiği, kıyıdan biraz açılan şahsın, tekrar yüzerek geriye döndüğü sırada, kıyıya 8-10 metre kala yorularak arkadaşlarından yardım istediği ancak şahısların müdahale edememesi üzerine, çevreden yetişen vatandaşlarca sudan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldığı, ancak kurtarılamayıp eks olduğu anlaşılmış, olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilerek, alman talimat gereği, şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırılmış, kesin ölüm nedeninin suda boğulmak suretiyle olduğu ve tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Menderes mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1967 doğumlu M.A. nın sevk ve idaresindeki 34 plaka sayılı araç ilemağdur 1953 doğumlu M.B. nin kullanmakta olduğu 32 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, şüphelinin hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde, mağdurun hayati tehlikesi var, alkol yok şeklinde Dr. Raporları alınmış, mağdur İsparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış, şüpheli ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Orta Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1950 doğumlu İ. G' ' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1996 doğumlu F. S' nin sevk ve idaresindeki, plakasız motosikletin çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsünün sol bacağı kırılmak suretiyle yaralandığı, diğer şüphelide darp cebir izine rastlanmadığı, her iki sürücünün de alkolsüz olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kükürt Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1966 doğumlu Y.T.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, şüpheli 1973 doğumlu T.B.nin sevk ve idaresindeki 34 plaka sayılı araç ile çarpışmaları neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, müşteki alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olduğunu, şüpheli ise ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkolsüzdür, şüphelinin alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
İstasyon Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Müşteki 1970 doğumlu Ş. G müracaatında, olay günü eve geç saatlerde geleneşine nerede olduğunu sorması üzerine, kendisini darp ederek evden kovduğunu beyanla şikayetçi olmuş, şahsın darp cebir izine rastlanmadı, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1970 doğumlu A. G ifadesinde, kendisine inanmayan eşiyle tartıştığını, ancak darp etmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET İDDİASI
Bahçelievler Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1966 doğumlu G.P. müracaatında; oturmakta olduğu binanın kaloriferli olduğunu, ısınmadığı için soba yaktıklarını, bu nedenle şüpheliler tarafından tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler 1967 doğumlu A.R.A. ve 1990 doğumlu F.A. ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1990 doğumlu K. K ifadesinde, derslerinin kötü olması nedeniyle bunalıma girerek, multelif ilaçlardan 14 adet içtiğini, fenalaşması üzerine, bilgi verdiği arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcut, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

448 araç kontrol edilmiş. 106 araç sürücüsüne 106 adet ceza tutanağı karşılığı 21.046.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.