Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2011 10:25
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


AİLE İÇİ ŞİDDET
Hızırbey mah.
Müşteki 1990 doğumlu Z. D müracaatında, tartıştıkları eşinin kendisini darp ederek tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1988 doğumlu H. D ifadesinde, eşini ilk evlendikleri zaman darp ettiğini, yakın tarihte böyle bir şeyin olmadığını, ayrıca tehdit ve hakarette de bulunmadığını beyanla suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

6136 S.K.M, KASTEN YARALAMA VE AZMETTİRME İDDİASI.
Fatih mah.
Mağdur 1993 doğumlu M. Ç ifadesinde, olay günü ablasını kaçırarak evlenmesi nedeniyle, aralarında husumet bulunan eniştesi 1988 doğumlu R. K ile barışmak için motosikletiyle evlerine gittiğinde, eniştesi kendisine tabanca ile ateş etmeye başlayınca, motosikletini çalıştırıp oradan kaçarken sol bacak diz kapağı üzerinden vurulduğunu, eniştesinin annesi 1970 doğumlu A. K' nin, birkaç kez "'Öldür" diye seslendiğini duyduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli R. K, mağdurun vurulduğunu bilmediğini, şüpheli 1966 doğumlu B. K, Browning marka 9 mm tabancanın babasına ait olduğunu, şüpheli A. K ise piknikte olduğundan kimseyi azmettirmediğini beyan etmiş, mevcutlu olarak Adliyeye gönderilen A. K ve R. K, çıkarıldıkları adli makamlarca serbest kalmışlardır.

AİLE içi ŞİDDET
Bahçelievler Mah.
Müşteki 1963 doğumlu G. Ş müracaatında, sürekli şiddet gördüğü eşi hakkında mahkemece tedbir kararı çıkartılmasına rağmen, sürekli alkol alıp eve gelerek, kendilerine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla kızı 1989 doğumlu T. Ş ile birlikte şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, şüpheli 1963 doğumlu R. Ş ifadesinde, alkollü iken, moral bozukluğuyla eve gelerek kapıyı tekmelediğini ancak, kimseye tehdit ve hakarette bulunmadığını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
İstiklal mah.
Şüpheli 1970 doğumlu Ş. K ifadesinde, asker ziyaretini tamamlayarak, geri dönmek için taksiye bindiğini, şoförün fazla para almak için gereksiz şekilde yolu uzattığını görüp araçtan inmek isteyince, şahsın kendisini çenesinden itekleyerek hakarette bulunduğunu, boyun fıtığı olması nedeniyle canı acıdığını beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1948 doğumlu E. Ç, şahsı geri götürme karşılığı 10 TL' ye anlaştığını beyanla suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Cami mah.
Müşteki 1986 doğumlu F. G müracaatında, cep telefonunu görüşmek için isteyen A. C ye verdikten sonra, telefonundan arayarak, kendisine söven ve buluşmak istediğini söyleyen 1980 doğumlu H. K' ye, kendisi ile A.C nin görüştüğünü söyleyince, şahsın sinirlenip elinden cep telefonunu alarak kırdığını beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli ise suçlamaları kabul etmeyerek, cep telefonunun müştekinin elinden düşerek kırıldığını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir. 

                                         İLÇELER


ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Orta Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1983 doğumlu N. K' nin. şiddet gördüğü gerekçesiyle evinden ayrılarak, ablası 1980 doğumlu H. D ile birlikte Şarkikaraağaç ilçesine geldiği, bilahare eşini geri götürmek için gelen 1968 doğumlu M. K' nin eşi ve baldızı ile tartışması neticesi, aralarında kasten yaralama ve hakaret olayının meydana geldiği anlaşılmış, H. D' nin hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğerlerinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GÜVERCİN HIRSIZLIĞI
Orta mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1983 doğumlu M. A. O. Ç. müracaatında, olay günü 15 adet yetişkin güvercin ile 2 adet yavrunun kümesten çalındığını, 1986 doğumlu Ş. K ve 1987 doğumlu H. D isimli şahıslardan şüphelendiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise güvercinleri kendilerinin çalmadığını beyanla suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI
Pazaryukarı Mah
OLAYİN ÖZETİ: Müşteki 1969 doğumlu C. D müracaatında, satın almış olduğu 07 plaka sayılıSeger marka motosikletini park ederek istirahata ayrıldığını, olay günü motosikletini kontrol ettiğinde, yerinde olmadığını gördüğünü, hırsızlık olayını motosikletin ilk sahibi olup, vergi borcu nedeniyle anlaşamadığı, 1983 doğumlu A. O. Ç' nin gerçekleştirdiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

420 araç kontrol edilmiş, 93 araç sürücüsüne 93 adet ceza tutanağı karşılığı 20.001,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.