Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2011 14:13
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


İŞ KAZASI
Pirimehmet Mah.
1969 doğumlu A.K. ifadesinde, olay günü inşaatta demir bağladığı bir sırada iki metrelik yükseklikten demirlerin üzerine düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hisar Mah.
1988 doğumlu D.B. ifadesinde, olay günü borçlarının çok olması sebebiyle miktarını bilmediği kadar ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Pirimehmet Mah
Olay günü 1976 doğumlu H.C. mutfakta bulunan ve bardakta olan çamaşır suyunu, normal su zannederek içmesi sonucunda hastaneye götürülmüş, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT, HAKARET VE RAHATSIZ ETME
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1979 doğumlu S.Ç.müracaatında: olay günü önceden birlikte yaşayıp ayrıldığı şüphelinin kendisine hakaret ve tehdit ederek rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1951 doğumlu M.A.Ç.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup. soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1964 doğumlu V.E.müracaatında; olay günü borçlu olduğu şüphelilerin kendisini tehdit ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1954 doğumlu A.O.ve 1982 doğumlu M.O. ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı adliye'ye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Çünür Mah.
Müşteki 1985 doğumlu S.G. müracaatında; mağdur olay günü motosiklet ile şüpheli tarafından gezdirildikten sonra, eve geldiklerinde sağ baldırından motosikletin kızgın eksozuna sürtmesiyle yaralandığını gördüğünü kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdur 2005 doğumlu M.E.G. nin hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1977 doğumlu İ.G.ifadesinde müştekiyi doğrulamış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Fatih Mah.
Müşteki 1991 doğumlu B.D.müracaatında; olay günü bir yakının ölmesi nedeniyle eşinin kendisine niçin somurtuyorsun diyerek darp ettiğini, küfür ederek evden kovduğunu, öldürürüm diyerek tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1987 doğumlu H.D.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Karaağaç Mah
Olay günü 1973 doğumlu H.A.nın sevk ve idaresindeki 66 plakalı araç ile seyir halinde iken, 1981 doğumlu M.Y.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile çarpışması sonucunda her iki şoförün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                  İLÇELER

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
Mağdur 2002 doğumlu M.T.olay günü bisikletten düşerek yaralanmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1973 doğumlu H.T ve şüpheli 1976 doğumlu T.T.ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan ettikleri anlaşılmış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Eski Mah.
1987 doğumlu A.K. olay günü sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, gözlem altında olduğundan ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Akşehir caddesi
Olay günü 1988 doğumlu A.İ.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yoldaki su birikintisinden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çarpması sonucunda mağdur 1997 doğumlu F.K. ve araç şoförünün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, sürücünün hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, mağdur müşahede altında tutulması nedeniyle raporu tanzim edilmemiş, tarafların alınan ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

362 araç kontrol edilmiş, 144 araç sürücüsüne 144 adet ceza tutanağı karşılığı 29.035.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 12 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.