Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:31
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA
Isparta Devlet Hastanesi,
Olay günü, şüpheli 1943 doğumlu A. E' nin, hasta oğlunu ziyaret için hastanede bulunduğu sırada, oğluyla ayrı yaşamakta olan gelini 1962 doğumlu A. E' nin de ziyarete geldiğini görünce, aralarında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KREDİ KARTINI KÖTÜYE KULLANMA
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1968 doğumlu E. Ç müracaatında, adına kayıtlı HSBC Bankasından çıkardığı kredi kartını evine bıraktığını, yeğeni 1978 doğumlu İ. Ş' nin, kendisinden habersiz kredi kartından para çekmesi neticesi, faizi ile birlikte 2.400 TL borcunun olduğunu öğrendiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Bağlar Mah
Müşteki 1968 doğumlu A. G müracaatında, olay günü, sıhhi tesisat, bakır ve çinko gibi hurda malzemelerini muhafaza ettiği deposunun kapısının açık, camlarının kırık olduğunu görüp içeriyi kontrol ettiğinde, tüm malzemelerinin çalındığını gördüğünü, 1970 doğumlu N. G ve 1970 doğumlu N. Ö' den şüphelendiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheliler temin edilerek alınan ifadelerinde, suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Keçeci Mah.
Olay günü 1990 doğumlu A.A., arkadaşına ait çalışır durumdaki 32 plakalı motosiklete binerek yanlışlıkla gaz pedalını çevirmesi üzerine düşerek yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1964 doğumlu E.K. müracaatında; eski erkek arkadaşı olan şüpheli 1962 doğumlu B.Ö. nün olay günü evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Müşteki 1978 doğumlu M.C. müracaatında; AG yabancı plakalı aracı ile kırmızı ışıkta beklediği sırada 15 plakalı aracın arkadan çarparak kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, temin edilen şüpheli 1970 doğumlu H.A. nın da olayı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halife Sultan Mah.
Sürücü 1987 doğumlu İ.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1990 doğumlu M.E.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi İ. B.'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Sürücü 1971 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1989 doğumlu N.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklete arkadan çarpması neticesi N.A.'nın yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı sadece N.A.'nın davacı ve şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
İskender Mah.
Olay günü mağdur 2004 doğumlu B.K. nın, annesinin kullandığı ilaçlardan içmesi neticesi zehirlendiği ve alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İskender Mah.
Sürücü 1954 doğumlu M.R.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1980 doğumlu M.M. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Sanayi Mah.
Olay günü 1968 doğumlu A.K., kendisine olan borcunu ödemeyen 1964 doğumlu R.Ş.'yı işyerine çağırdığı ve konuştukları sırada çıkan tartışma neticesi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Işıkkent Mah.
Olay günü, 2010 doğumlu M. B G isimli çocuğun, evlerinin merdiveninde oynarken, merdiven boşluğuna düşmesi neticesi yaralanmış, yapılan ilk müdahalesine müteakip, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiş, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Zafer Mah.
Olay günü, bisikletle seyretmekte olan mağdur 2003 doğumlu C. Ç, 32 plaka sayılı aracın çarpması neticesi yaralanmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki araç sürücüsü hakkında davacı ve şikayetçi olmuş, araçta bulunanl984 doğumlu S. T ve 1982 doğumlu A. A isimli şüpheliler, araç sürücüsünün kendisi olduğunu iddia etmiş, darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1986 doğumlu M. A. K müracaatında sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, 32 plaka sayılı motosiklet sürücüsünün aracının tamponunun sağ arka tarafından çarparak yere düşüp, tekrar geri kalkarak motosikletle oradan uzaklaştığını, aracında hasar bulunması nedeniyle şahıs hakkında şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli 1965 doğumlu L. T ifadesinde, araca hafif bir şekilde dokunması nedeniyle, hasar olmadığını düşünerek oradan ayrıldığını beyan etmiş, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
Şüpheli 1955 doğumlu H. S' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yeşil ışık yanması üzerine, bisikletiyle hareket eden 1997 doğumlu S. Y' ye çarpması neticesi, mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                       İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
Sürücü 1984 doğumlu F.Y. sevk ve idaresindeki 15 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarpması neticesi kendisi ile birlikte motosiklette yolcu olarak bulunan eşi 1989 doğumlu S.Y.nin yaralandığı, F. Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı ancak eşinin hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
Olay günü, şüpheli 1983 doğumlu S. A' nın arkadaşları ile birlikte alkol aldıktan sonra, eve gitmek üzere arkadaşlarından ayrıldığı, bilahare cadde üzerindeki kaldırımda yürürken, dengesini kaybedip yere düşmesi neticesi yaralandığı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, 264 promil alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Ulvikale Mah.
1953 doğumlu M.A. ifadesinde; pazarda alış veriş yaptığı sırada rüzgârın etkisi ile devrilen pazar şemsiyesinin başına çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

ARAZİ YANGINI
Başkoz Mah.
Olay günü, ormanlık alana yakın bir bölgede yangın çıkması üzerine, görevlilerimizce olay yerine gidildiğinde, şüpheli 1945 A. A' nın kendi ikametine 150 metre mesafedeki tapulu tarlasında kurumuş otları yaktığı anlaşılmış olup, itfaiye ekiplerince yangın söndürülerek soğutma işlemi yapılmış, şüpheli ifadesinde, tarlasındaki kurumuş otları yaktığını, kimsenin malına zarar vermediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Cami Mah. i Sürücü 1980 doğumlu H.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1990 doğumlu B.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YENİSARBADEMLİ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yenice Mah. .
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, yeğenlerinin düğün merasimi için bir araya gelen ve kardeş olan şüpheliler 1974 doğumlu H. İ. A ve 1962 doğumlu İ. A' nın, eşleri arasındaki anlaşmazlıktan dolayı, birbirleriyle tartışmaları neticesi darp olayının meydana geldiği, şahısları ayırmaya çalışan müşteki 1952 doğumlu H. Ö ' ye İ. A' nın söverek, ekmek bıçağı ile saldırdığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, müştekinin darp alkol yok, şüphelilerin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
14.09.2011
Kaşcami Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu Y.A.K.nın, bilgisayar masasındaki kitaplık üzerinden oyuncak almak isterken kitaplıkla birlikte düşmesi neticesi yaralandığı, halen müşahede altında bulunduğundan Dr. raporunun alınamadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
14.09.2011
Bahçelievler Mah
Olay günü mağdur 2007 doğumlu S.Ç. nin babaannesi ile birlikte parka gittikleri ve zincirli yürüme yolundan yere düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

404 araç kontrol edilmiş, 212 araç sürücüsüne 212 adet ceza tutanağı karşılığı 36.436.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.