Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2011 16:16
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

DOLANDIRICILIK
Doğancı Mah.
Müşteki 1961 doğumlu Ş.Ş. müracaatında; internetten telefon hattına girilerek Alay Komutanının eşine hakaret edilmiş ve Hakkâri'de terör örgütü ile görüşülmüş olduğunu, şebekeyi yakalayıp adını temize çıkarmak için verdiği telefon hesaplarına para yatırması gerektiğini söyleyerek kendini inandırdığını ve hastanenin yanındaki ATM'den toplam 1440 TL para gönderdiğini, hastane polisinin ikazı üzerine dolandırıldığını anladığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

OTO YANGINI
Muzaffer Türkeş Mah.
1967 doğumlu M.Ç. ifadesinde; olay günü 32 plakalı otosunu tamir ve bakım yaptırdıktan sonra evinin önüne park ettiğini, bir süre sonra otosunun yandığını kızının fark ederek haber verdiğini ve gelen itfaiye tarafından söndürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Davraz Mah.
Olay günü şüpheli 1963 doğumlu M.A. nın, eve geç geldiği gerekçesi ile birlikte yaşadığı müşteki 12963 doğumlu N.A. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1961 doğumlu H.K.müracaatında; olay günü boşandığı eşi olan şüphelinin kızını görmek maksadıyla alkollü olarak ikametine geldiğini, kendisine hakaret ve tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1961 doğumlu C.Ç.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, darp cebir izi yok, 026 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
Olay günü 1962 doğumlu H.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, motosikletin hâkimiyetini kaybettiğinden dolayı kaydırarak yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1961 doğumlu M.K. müracaatında; olay günü park halinde olan 32 plakalı aracın çarparak hasar verdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, Şüpheli 1975 doğumlu S.T.ifadesinde olay günü 32 plakalı aracı ile park halindeki araca çarparak olay yerinden ayrıldığını belirtmiş, darp cebir izi ve alkol yok şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hisar Mah.
1975 doğumlu A.K. ifadesinde, bir gün önce eşi ile tartıştığını, sürekli eve geç geldiğini, özürlü çocuğunun bulunduğunu, eşinin çocukları ile ilgilenmediğini, olay günüde bu olaylardan dolayı canının sıkıldığını, bir anlık kızgınlık ile evde bulunan ilaçlardan 8-10 adet içtiğini, bilahare durumu eşine söylediğini, hastaneye kaldırıldığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT
İstiklal Mah..
Müşteki 1987 doğumlu N.T.müracaatında; daha önceden tanıdığı şüphelinin kullandığı telefona tehdit içerikli mesajlar çektiğini, olay günüde bu tehdit içerikli mesajlarına devam ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1977 doğumlu S.M.A. ifadesinde mesajları espri amaçlı olarak çektiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Halifesultan Mah.
1989 doğumlu M.A.S.D. ifadesinde; doğal gaz borusu döşediği sırada elindeki anahtarın gözüne çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞÜPHELİ ÖLÜM
Ayazmana Mah.
Olay günü yakınları tarafından ikametinde baygın vaziyette bulunan 1953 doğumlu H.İ. 'nin tedavisi için hastaneye sevk edildiği ve birlikte yaşadığı 1970 doğumlu Ş.Ç.' nın ise olay yerinde eks olduğu görülerek C.Savcısının talimatı ile otopsi yapılmak üzere ilimiz SDÜ Tıp Fakültesi morguna kaldırıldığı, H. İ.'nin halen yoğun bakımda olmasından dolayı ifadesinin alınamadığı, her iki şahsın da sobadan sızan gazdan zehirlendikleri değerlendirilmekte olup, soruşturma devam etmektedir.

İŞ KAZASI
Davraz Mah.
Müşteki 1993 doğumlu Ü.S. ifadesinde; şüpheli 1972 doğumlu A.S. ye ait inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Sanayi Mah.
Olay günü 1958 doğumlu A.K., arkadaşı 1968 doğumlu B.T. ile birli kendisine iki günlük yevmiye parasını ödemeyen 1977 doğumlu Ö.Ü.'nün yanına giderek darp ettikleri, alır Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukl anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                    İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Gezirler Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu S.L. nin, borcunu ödemeyen müşteki 1974 doğumlu A.A. ile karşılaşması üzerine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Afşar yolu
Olay günü şüpheli 1976 doğumlu A.T.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı
araç ile seyir halinde iken, müşteki 1947 doğumlu F.T.nin adına kayıtlı olan 32 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarpması sonucunda mağdur 1969 doğumlu F.T. ve şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, mağdurun hayati tehlikesi olabilir kaydı ile Isparta iline sevk edilmiş, şüphelinin hayati tehlikesi yok 1,95 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Bağlar Mah.
1993 doğumlu E.T.A. ifadesinde; olay günü arkadaşları ile alkol aldıktaı sonra jiletle sol koluna 15 adet çizik atmak sureti ile yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığın beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

416 araç kontrol edilmiş, 147 araç sürücüsüne 147 adet ceza tutanağı karşılığı, 16.097,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.