Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2011 10:31
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

TEHDİT, HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Çelebiler Mah.
Müşteki 1983 doğumlu S. G müracaatında, birlikte yaşadığı 1980 doğumlu F. G' nin evli olduğunu öğrenerek ayrıldığını, şahsın kendisini sürekli tehdit etmesi üzerine, boşandığı eşi 1978 doğumlu Ö. Ş ile birlikte yaşamaya başladığını, ancak şahsın evlerine gelerek kendisini ve eski eşini tehdit ve rahatsız ettiğini beyanla, eski eşi ile birlikte şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

OLUMLU TRAFİK KAZASI
Gazikemal Mah.
Şüpheli 1971 doğumlu R. B' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı Halk Otobüsünün, yolun karşısına geçmekte olan müşteki 1955 doğumlu G. K' ye çarpması neticesi, şahsın yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ancak tedavisi devam etmekte iken eks olduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Şüpheli 1982 doğumlu M. E ifadesinde, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracıyla işe giderken, önüne çıkan kediye çarpmamak için manevra yapınca, kaldırım kenarındaki elektrik direğine çarpması neticesi, kazanın meydana geldiğini, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 73,5 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
Şüpheli 1990 doğumlu B. B ifadesinde, ablasının evinin bahçesindeki odunları motorlu testere ile keserken, testerenin kontrolünü kaybedince, sağ elinin dış yan tarafını kestirdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Karaağaç Mah.
Şüpheli 1992 doğumlu M. N' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1985 doğumlu T. A' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 1987 doğumlu H. Z' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
Mağdur 2007 doğumlu S. B Ç' nin, bakım ve koruma altında bulunduğu kreşte, üzerine televizyon dolabı düşmesi neticesi yaralandığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüpheli 1977 doğumlu Y. Ö ifadesinde mağdurun televizyon dolabının üzerinde zıplarken dengesini kaybedip yere düştüğünü, dolabın da çocuğun üzerine düştüğünü beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Şüpheli 1983 doğumlu E. D' nin sevk ve idaresindeki, 16 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yoldaki mucura aracını kaptırarak, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi, kazaya karıştığı, hayati tehlikesi ve alkol bulunmadığı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Davraz Mah.
Olay günü, müşteki 1964 doğumlu E. E" yi, gizli numara ile cep telefonundan arayan bir şahsın, kendisini İsparta Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser olarak tanıtarak, kendisi adına 5 adet hat çıkartılıp, bu hattın terör örgütü tarafından kullanıldığından bahisle, numaraların kapatılması için para göndermesi gerektiğini söyleyip şahsı kandırarak, vermiş olduğu 10 adet telefon numarasına, her biri 180 TL olmak üzere, toplam: 1800 TL' lik para yatırmasını sağladığı, bilahare müştekinin dolandırıldığını anlayıp, şikayetçi olduğu anlaşılarak, olaya karışan faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

                                         İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Aşağı Mah.
Şüpheli 1958 doğumlu M. A. Ş ifadesinde, kendisinin iki adet kangal cinsi köpeğinin bulunduğunu, olay günü yavru olan ve aşısı bulunmayan köpeğinin zincirinden kurtulması üzerine, başkalarını ısırmasın diye bağlamak isterken, kendisini sağ elinden ısırdığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
Şüpheli 1997 doğumlu H. Y' nin öğrenim görmekte olduğu okul bulunduğu sırada, sınıfa girerken ayağının kayması neticesi düşerek, sağ el bileğini incittiği, hayati tehlikes alkol olmadığı, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
Olay günü, 2000 doğumlu Ö. S isimli çocuğun, annesi bahçedeki yapn temizlerken, meyvesinden toplamak için çıktığı nar ağacından düşmesi neticesi yaralandığı, hayati tehlike bulunmadığı, davacı ve şikayetçinin olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Kerkük Mah.
Olay günü, şüpheli 1972 doğumlu E. Y' nin, Milli Güvenlik dersi verdiği sırada, parmağında yüzük bulunan 1994 doğumlu M. Y isimli öğrenciyi uyardığı, aralarında tartışma çıkması üzerine, onu sınıftan çıkararak, müdür odasında darp ettiği gerekçesiyle, mağdurun şikayetçi olduğu anlaşılmış. hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Abacılar Mah.
Şüpheli 1978 doğumlu H. E ifadesinde, olay günü birlikte yaşadığı arkada ile mutfakta bulundukları sırada, oturma odasındaki çay bardağını getirirken mutfak içerisinde yere düşün kırması ve kazaen üzerine basması neticesi ayağından yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etm hayati tehlikesi yok, 89 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmişti.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

407 araç kontrol edilmiş, 143 araç sürücüsüne 143 adet ceza tutanağı karşılığı, 26.956.00 TL para cezası yazılmış olup, 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.