Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Binbirevler Mah.
Olay günü 1974 doğumlu S.G.'nin, makarna ve et suyundan yaptığı çorbadan çocuğu olan mağdur 2010 doğumlu P.N.G. ile birlikte yedikten sonra rahatsızlandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Gülistan Mah.
Müşteki 1965 doğumlu S.E. müracaatında; şüpheli 1954 doğumlu A.O. ya olan borcunu ödeyemediği için tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise alacağını istediğini, tehdit ve hakaretlerde bulunmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT, HAKARET VE RAHATSIZ ETME
Işıkkent Mah.
Müşteki 1975 doğumlu G.Ö. müracaatında; boşanma aşamasında olduğu ve 1 haftadır ayrı yaşadığı eşi 1972 doğumlu A.Ö. nün sürekli telefon ile arayarak rahatsız ettiğini, eve dönmesi konusunda da tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Turan Mah.
Müşteki 1946 doğumlu M.Y. müracaatında; telefonla arayan şahsın kendisini Başkomiser Ali olarak tanıttıktan sonra adına alınmış cep telefonlarının terör örgütü tarafından kullanıldığını, olayı çözmek için ATM'den para yatırması gerektiğini söyleyerek inandırdığını ve 900 TL göndermesini sağladığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüpheli ya da şüphelilerin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

AV TÜFEĞİ İLE YARALAMA
Fatih Mah.
Olay günü şüpheli 1992 doğumlu A.B.A. nın, kız arkadaşı mağdur 1990 doğumlu İ.Y. yi kahvaltı yapmak için evine çağırdığı ve dededen kalma av tüfeğini gösterdiği sırada aniden patlaması üzerine mağdurun sağ karın kısmına isabet ederek yaraladığı, halen hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisinin devam ettiği, annesi olan müşteki 1972 doğumlu A.Ü. nün davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

İŞ KAZASI
Fatih Mah. : Olay günü, kepçe operatörü olan şüpheli 1981 doğumlu İ.A. nın toprak alıp dönüş yaptığı sırada kepçe kazanının aynı inşaatta çalışan müşteki 1988 doğumlu Ö.G. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

AKSU İLÇESİ


KAZAEN YARALANMA
İstiklal Mah.
1993 doğumlu Y.S. ifadesinde; bahçedeki kuru elma ağacını kestiği sırada motorlu testerenin kayması neticesi her iki ayağının diz altı kısmından yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yeni Mah.
Olay günü şüpheli 1966 doğumlu H.K. nin, eve alkollü gelerek birlikte yaşadığı müşteki 1977 doğumlu İ.S. nin oğlu olan mağdur 2001 doğumlu N.S. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hüseyin Avni Paşa Caddesi
Şüpheli 1991 doğumlu A. O D' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1974 doğuml A. Ç' nin sevk ve idaresindeki 34 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsü ile arkasında yolcu olarak bulunan 1989 doğumlu F. B D' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
1990 doğumlu H.T. ifadesinde; sınava geç kalmamak için kantinden koşarak çıktığı sırada ayağının kayarak düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yukarı Mah.
Şüpheli 1982 doğumlu İ.A. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile seyir halinde iken karşıdan gelen araca yol vermek istediği sırada aracın aynası ile aynı istikamette yürümekte olan müşteki 1991 doğumlu F.K. nin koluna çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Alcıklarmah.
Şüpheli 1996 doğumlu K. Y ifadesinde, olay günü başı ağrıdığından, 1 adet ağrı kesici ilaç içtiğini, ağrının geçmemesi üzerine aralıklarla birkaç tane daha içtiğini, toplam 5-6 ilaç içtiğinden midesi bulanarak hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, alınan dr. raporunda, hayati tehlikesi yok,- şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Zafer Mah.
1992 doğumlu H.T. ifadesinde; bardak yıkadığı sırada kırılması neticesi elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
408 araç kontrol edilmiş, 127 araç sürücüsüne 127 adet ceza tutanağı karşılığı, 14.903.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.