Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2011 16:30
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


İNTİHARA TEŞEBBÜS
Doğancı mah.
1985 doğumlu H.T. ifadesinde, olay günü yoğun çalışması nedeniyle strese girdiğini, midesinin ağrıdığını, mide ilacı diyerek anti depresan ilaçları kullandığım, rahatsızlandığı için hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlike ihtimaline karşı yoğun bakıma yatışı yapıldı şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Emre mah.
Müşteki 1989 doğumlu B.G. müracaatında; olay günü eşinin eve geldiğini, ağız tartışması yaptıklarını, kendisinden boşanmak istediğini beyanla şikayetçi olmamış, şüpheli 1985 doğumlu Ş.G. ifadesinde eşini doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yenice Mah.
Olay günü Şüpheli 1980 doğumlu Ö.U.'nun sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile seyir halinde iken, müşteki 1991 doğumlu A.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı ve müşteki 1981 doğumlu R.S.'ye art park halindeki 32 plakalı araçlara çarpması sonucunda, A.A.nın yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, müştekilerin alınan ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış, yaralının hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr. Raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Fatih mah.
Müşteki 1984 doğumlu H.P.Ö.müracaatında; olay günü çalıştığı iş yerinde mikser makinesine kendi dikkatsizliği neticesinde üzerindeki kazağını kaptırması sonucunda sağ elinden yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konuyla ilgili şüpheli 1955 doğumlu LP.'nin ifadesi alınmış, müştekinin hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Sanayi malı.
Müşteki 1963 doğumlu K.D.müracaatında; olay günü çalıştığı iş yerinde elyaf makinesine elini kaptırarak yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konuyla ilgili şüpheli 1982 doğumlu U.K.'nin ifadesi alınmış, müştekinin basit tıbbi müdahale ile giderilemez şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
Sürücü 1976 doğumlu R.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1968 doğumlu H.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi, her iki araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1981 doğumlu Z. E, 1992 doğumlu M.Y. ve 1991 doğumlu A.Ç. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında sadece A.Ç. nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve halen tedavisinin devam ettiği, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Bahçelievler Mah.
1976 doğumlu S.K. ifadesinde; rahatsızlığı nedeni ile 2 adet bel ağrısı ve 2 adet varis ilacından içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA
Sanayi Mah.
Müşteki 1986 doğumlu F.G. müracaatında; 1965 doğumlu M.Y. nin iş ortağı olduğunu ve son aylarda aralarında anlaşmazlık olunca işyerini kapatacağını söylediğini, olay günü işyerine geldiğinde adına düzenlenmiş faturalar ile madeni yağların ortağı M.Y. ve oğulları olan diğer şüpheliler 1989 doğumlu S.Y. ve 1990 doğumlu Y.Y. tarafından götürülmüş olduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin İse suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Şeydim Mah
Müşteki 1991 doğumlu R.D.müracaatında; daha önceden kavga ettiği şüphelinin olay günü 32 plakalı otosunu üzerine sürdüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1993 doğumlu İ.G. hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kıbrıs mah.
1988 doğumlu F.B.ifadesinde, olay günü ikametinde yalnız olduğu sırada başının ağrıdığını, evde bulunan ilaçlardan bir miktar aldığını, midesinin bulandıgım, arkadaşı ile birlikte hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığın: beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zafer Mah.
1989 doğumlu D.S. ifadesinde; abisi ile telefonda görüştüğü sırada dışarı çıkmaması konusunda kendisine baskı yapması üzerine bunalıma girdiğini, ağrı kesici ve astım ilaçlarından 5 adet içmesi neticesi rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, halen müşahede altında bulunduğundan Dr. Raporunun alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

458 araç kontrol edilmiş, 63 araç sürücüsüne 63 adet ceza tutanağı karşılığı, 30.082.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen I araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.