Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2012 12:18
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KREDİ KARTININ KOTUYE KULLANILMASI
Halıkent Mah.
Olay günü, şüpheli 1988 doğumlu Ş. T' nin, çalışmakta olduğu işyerine gelen 1956 doğumlu M. K. K isimli müşterinin yere düşürdüğü ancak, işyeri müdürü tarafından emanete alınarak yazarkasaya konulan kredi kartı ile alışveriş yaptığı, durumu öğrenen müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli ifadesinde, müşteriye ait kredi kartı ile eşi, annesi ve kardeşinin cep telefonlarına kontör yükleyerek, giyim eşyaları aldığını, pişman olduğunu beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

BAŞKASINA AİT KİMLİK BİLGİLERİNİ KULLANMA
Doğancı mah.
Olay günü, şüpheli 1958 doğumlu D. A. E' nin, tedavi görmekte olan dayısını ziyaret için devlet hastanesine gittiği, kendisini H. S olarak tanıtan şahsın durumundan şüphe eden görevlimiz tarafından araştırılması neticesi, gerçek kimliğinin ortaya çıktığı ve 7 ayrı suçtan arandığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EV YANGINI
Bağlar mah.
Olay günü, bahse konu ikamette kimsenin bulunmadığı bir sırada, yanan kömür sobasından kaynaklandığı sanılan yangının çıktığı, odada bulunan eşyalar ile PVC kapı ve pencerelerin yanması neticesi, maddi hasar meydana geldiği anlaşılmış, müşteki 1973 doğumlu A. B kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1946 doğumlu M. B ifadesinde, sobayı yanar vaziyette bırakıp, gelini ile birlikte hastaneye gittiklerini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Hızırbey Mah.
Şüpheli 1952 doğumlu M. S ifadesinde, olay günü evde iken, eşi 1961 doğumlu A. S ve ilk evliliğinden olan kızı 1982 doğumlu Ç.Y ile aralarında tartışma çıkınca, eşinin eline ekmek bıçağını alıp, kızının ise terlikle saldırmaları nedeniyle mutfağa kaçtığını beyanla şikayetçi olmuş, diğer şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Pirimeli met Mah.
Şüpheli 1979 doğumlu M. K ifadesinde, olay günü evinde alkol alıp, iş görüşmesi için evden çıktığını, 1 saat sonra geri eve döndüğünde kapıda bayılıp yere düştüğünü, gözünü açtığında hastanede olduğunu anladığını, kendisine neden zarar verdiğini bilmediğini, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, şahsın alınan dr. raporunda, sol ön kolda biri derin olmak üzere 4 adet keşi mevcut, 185 promül alkollü, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Yedişehitler Mah.
Olay günü. mağdur 2007 doğumlu G. D' nin. mutfaktaki ocak üzerinde bulunan sıcak yemeği kendine doğru çekince, karın bölgesi ve kollarında yanık meydana geldiği, bilahare babası tarafından hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDLRICILIK
Kutlubey Mah.
Olay günü, müşteki 1961 doğumlu M. T'yi ev telefonundan arayarak. isminin Mehmet olduğunu ve emniyette çalıştığını söyleyen bir şahsın, kendisinin dolandırıldığını beyanla, cep telefonunu öğrenip müştekiyi tekrar arayarak, şüphelilerin yakalanması için para göndermesi gerektiğini söyleyip şahsı kandırmak suretiyle, vermiş olduğu 2 ayrı telefon numarasına ATM üzerinden toplam 380 TL yatırmasını sağladığı, bu esnada yanına gelen görevlilerimizin ikaz etmesi üzerine dolandırıldığını anlayıp şikayetçi olduğu anlaşılarak, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

DOLANDIRICILIK
Davraz mah.
Olay günü, müşteki 1956 doğumlu O. D' yi ev telefonundan arayan bir şahsın, isminin Okan DEMİR olup. Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser olarak çalıştığını söyleyerek. Ahmet ŞEN isimli şahsın, kendisinin hesabına girip. Gsm şirketlerine para aktardığını, şüphelinin yakalanması için para göndermesi gerektiğini söyleyip şahsı kandırarak, vermiş olduğu 5 ayrı telefon numarasına ATM üzerinden toplam 740 TL yatırmasını sağladığı, bilahare oğlundan dolandırıldığını öğrenen müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılarak, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

                                                     İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

HAKARET
Yeni mah.
Müşteki 1963 doğumlu S. Ş müracaatında, ablasıyla birlikte minibüs durağında, kendilerini götürecek olan ağabeylerini beklerken, 32 plaka sayılı minibüs sürücüsü 1966 doğumlu A. Ö'nün, kimi beklediklerini sorup, durağı terk etmelerini istediğini, bilahare şehre gidip dönen araç sürücüsünün karşı durakta durup, kendilerine bakarak bir şeyler konuştuğunu, ne dediğini anlamadıklarını ancak rahatsızlık duyduklarını beyanla, ablası 1959 doğumlu A. Ş ile birlikte şikayetçi olmuş, şüpheli ifadesinde, müştekilerin hep başka ilçelere ait yolcu minibüsleri ile İsparta iline gittiklerini, amacının bu araç sürücülerini şikayet etmek olduğunu, müştekilere kötü bir söz söylemediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü, mağdur 2008 doğumlu E. Y' nin, evde koşarken, başını sehpaya çarpması neticesi yaralanarak hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

67 araç kontrol edilmiş, 30 araç sürücüsüne 30 adet ceza tutanağı karşılığı 2.396.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.