Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 20:37
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

PARADA SAHTECİLİK
IyaşAvm.
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu İ.K.K. nin. alış veriş sonrası Iyaş AYM kasiyer görevlisine verdiği 1 adet 100 TL'nin sahte olduğu tespit edilmesi üzerine ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1966 doğumlu N.K. müracaatında: eşin 1939 doğumlu A.K. ye bankadan çektiği krediyi ne yaptığını sorunca, sinirlenerek kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
DavrazMah.
1978 doğumlu G.K. ifadesinde; kardeşlerinin memur olduğunu, kendisinin ise sınavları dahi kazanamaması üzerine bunalıma girdiğini ve jiletle sol bileğini keserek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Fatih Mah.
Müşteki 1979 doğumlu Ş.M. müracaatında; ikinci evliliği olan eşi ile geçinemediklerini, kayın validesi 1950 doğumlu S.M. ve kayın babası 1952 doğumlu Ş.M.'yi eşyaları ayırmak için evine çağırdığını, yanlarında eşinin kardeşi 1982 doğumlu A.M.'nin de geldiğini, eşyaları ayırdıkları sırada çıkan tartışma neticesi kendisine hakaret ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME

Yayla Mah.
Olay günü şüpheliler 1991 doğumlu M.S., 1984 doğumlu B.T. ile 1979 doğumlu U.G. nin, müştekiler 1975 doğumlu A.T. ve 1983 doğumlu Z.K.'ya ait park halindeki araçlara zarar verdikleri sırada ekiplerimizce yakalandıkları, müştekilerin davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
İskender Mah.
1978 doğumlu M.B. ifadesinde; olay gün bir anlık bunalım neticesi isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 20-25 adet içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Karaağaç Mah.
Olay günü şüpheli 1960 doğumlu İ.K. nin, kızı 1988 doğumlu H.K.den burs parasını istediği ancak kızının kabul etmemesi üzerine kızını ve araya giren eşi 1956 doğumlu Ü.K.yi darp ettiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, müştekilerin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Sanayi Mah.
1992 doğumlu G.B. ifadesinde; derslerinden dolayı bunalıma girdiğini ve isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 50 adet içtiğini, daha sonra pişman olup, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
KutlubeyMah.
Olay günü 1992 doğumlu A.C.'nin, borcunu isteyen 1992 doğumlu S.M.U.'ya küfür ederek bira şişesi ile kafasına vurması üzerine, S. M. U.'nun da bıçakla A.C.'nin eli ve bacağından yaraladığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Bağlar Mah.
Olay günü sürücü 1984 doğumlu R.B/nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken, yaya 1948 doğumlu H.K.'ye çarparak yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında. yaralanın hayati tehlikesi yok, sürücünün darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış, tarafların alınan ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1947 doğumlu M.D.müracaatında; olay günü çalıştığı inşaatta başına beton parçası düştüğünden yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1974 doğumlu A.B.ifadesinde, olayı görmediğini, sonradan öğrendiğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT
Işıkkent Mah.
Müşteki 1991 doğumlu S.Ş. müracaatında: olay günü aralarındaki kız meselesinden dolayı şüpheli tarafından telefonla aranarak tehdit edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1990 doğumlu V.A. ifadesinde müştekiyi telefonla aradığını tehdit etmediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Fatih Mah. Adliye Sarayı karşısı
1980 doğumlu K.A. ifadesinde, olay günü eşinin ailesinin açmış olduğu adliyede bulunduğunu, kayınvalidesinin yanına gelerek kendisine çocukları 1964 doğumlu hakaret davası nedeniyle göstermeyeceğini söyleyerek tehdit ve hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli E.T.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                             İLÇELER

ATABEY İLÇESİ
İNTİHARA TEŞEBBÜS
Çeşme Mah.
Olay günü 1980 doğumlu E.S.'nin. psikolojik sorunları yüzünden 14 adet ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisine devam edildiği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİ
ŞÜPHELİ ÖLÜM
Yeni Malı.
Olay günü 112 Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine olay yerine giden 112 görevlileri ile ekiplerimiz tarafından, 1927 doğumlu M.L.G.'nin eks olmuş, eşi 1931 doğumlu C.G.'nin ise baygın vaziyette bulunarak, hayati tehlike mevcudiyeti ile kaldırıldığı İlimiz Gülkent Devlet hastanesinde tedavisine devam edildiği. M. L. G.'nin cesedinin otopsi işlemleri için Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldığı, her iki şahsında sobadan sızan gaz neticesi zehirlenmiş olabilecekleri değerlendirilmekte olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
istasyon Mah.
Olay günü şüpheli 1959 doğumlu H.G.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, rampada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile bir yere çarpmaları sonucunda araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1983 doğumlu H.G.ve sürücünün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, tarafların alınan ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, yaralıların hayati tehlikesi yok, sürücünün 2,44 promül alkollüdür şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ
TEHDİT VE HAKARET
OrtaMah.
Müşteki 1940 doğumlu K.C.müracaatında; olay günü kiracısı olan ve dükkan kira borçlarını ödemeyen şüphelilerin çalıştırdığı markete gittiğinde, hala paramı istemeye geliyorsun diyerek kendisine tehdit ve hakaret ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler 1967 doğumlu N.K. ve 1970 doğumlu F.K. haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
344 araç kontrol edilmiş, 100 araç sürücüsüne 100 adet ceza tutanağı karşılığında 13.169.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.