Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 17:38
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet Mah
Olay günü şüpheli 1983 doğumlu G.P. ye ait işyerinde yapılan arama neticesi, 25 adet gümrük kaçağı cep telefonu bulunarak el konulmuş, şüpheli ifadesine müteakip serbest bırakılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1963 doğumlu İ.B. müracaatında; telefonla arayarak kendisini savcı olarak tanıtan şahsın internetten banka hesaplarına girip terör örgütlerine para aktarıldığını, şahısları yakalamaları için R.Ö. adına verdiği hesap numarasına para yatırması gerektiğini söyleyerek kendisini kandırıp, 5000 TL para göndermesini sağlayarak dolandırdıklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüpheli ya da şüphelilerin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Sürücü 1983 doğumlu Ş.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile 1959 doğumlu M.S. sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracın çarpışması neticesi, sürücüler ile birlikte 06 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1962 doğumlu C.S. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHAR
İstiklal Mah.
İlimizde öğrenci olarak bulunan Türkmenistan uyruklu 1991 doğumlu B.H., evinin banyosunda ası sureti ile intihar etmiş vaziyette bulunmuş, olayla ilgili bilgisine başvurulan H.H. ifadesinde, müntehirenin arkadaşı olduğunu ve olay günü müntehirenin ablasının kendisini arayarak kız kardeşini kontrol etmesini istediği için evine gittiğini ancak kapıyı açanın olmadığını, daha sonra arkadaşı Ş. A. ile birlikte çilingir çağırarak kapıyı açtırdıklarında evin banyosunda kendisini asmış vaziyette görüp 112'ye haber verdiklerini beyan etmiş, müntehirenin cesedi otopsi işlemleri için SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Menderes Mah.
1964 doğumlu M.Ö. ifadesinde; tıkalı olan kanalizasyonu temizledikten sonra logar kapağını yerine koyduğu sırada sol elinin altında kalması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Belediye İş Hanı
doğumlu N.Ş. ifadesinde; alkollü olarak merdivenlerden indiği sırada dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş. alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 150 promil alkollü olduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Görgücami Man.
1983 doğumlu Ü.K. ifadesinde: Kurban Bayramından kalan et ile çiğ köfte yapıp yedikten sonra rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

122 araç kontrol edilmiş, 81 araç sürücüsüne 81 adet ceza tutanağı karşılığı, 7.216.00 TL para cezası yazılmış olup. 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum