Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2012 18:18
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ
SOBADAN ZEHİRLENME
Yedişehitler Malı.
Olay günü 2006 doğumlu S.U., 2008 doğumlu S,U.ve 1978 doğumlu Ç.U.'nun kaldıkları ikamette kapıyı açmadıkları ve telefona cevap vermediklerinden dolayı polis vasıtasıyla daire giriş kapısı zorlanarak içeriye girilmiş, şahısların sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendikleri anlaşılarak hastaneye kaldırılmış, yapılan muayeneleri sonucunda hayati tehlikeleri mevcuttur şeklinde dr. raporları verilmiş ve Antalya iline sevk edildikleri anlaşılmış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Gülistan Mah.
Müşteki 1985 doğumlu A. T müracaatında, eşinin cezaevinde olması nedeniyle, evinin geçimini sağlamak için gündelikçi olarak çalıştığını, durumu yanlış değerlendiren eşinin eniştesi 1981 doğumlu Ü. G' nin, fuhuş yaptığı gerekçesiyle kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Keçeci mah.
Müşteki 1966 doğumlu E. Ç müracaatında, olay günü tabelacılık yapan arkadaşına yardım etmek üzere, market tabelasını takmak için çatıdaki demiri kestiği sırada, 2 metre yükseklikten yere düşmesi neticesi yaralandığını kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1970 doğumlu H. Ç' nin olayı doğrulayıp, bir kusuru bulunmadığını beyan ettiği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Binbirevler mah.
Olay günü 1929 doğumlu H. H ile 1999 doğumlu N. D, 1954 doğumlu M. D ve 1956 doğumlu E. D' nin sobadan sızan gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldıkları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Ayazmana mah.
Şüpheli 1980 doğumlu Y. G' nin, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, motosikletle birlikte yere düşmesi neticesi yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, kimseden davacı olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Işıkkent Mah.
1980 doğumlu F.Ç. ifadesinde, olay günü moralinin bozuk olması sebebiyle ismini bilmediği ve evde bulunan ilaçlardan 15-20 adet içtiğini, midesinin bulandığını, bilgi verdiği eşi tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Davraz mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu M.A. ikametinde ilaç içmesi nedeniyle anne ve babası tarafından hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1974 doğumlu Z.A. ve şüpheli 1973 doğumlu U.A.nın alınan ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT
Bahçelievler Mah.
1986 doğumlu V.T. ifadesinde, olay günü işyerinde çalışan şüphelinin diğer çalışanlarla geçimsizliği nedeniyle işten çıkardığını, bu nedenle kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, 1986 doğumlu A.Ö. hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                    İLÇELER

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Erenler Man.
1951 doğumlu O.E. ifadesinde; olay günü alkol aldıktan sonra yaya olarak evine gittiği sırada dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

HAKARET
Kıbrıs mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1958 doğumlu P. O müracaatında, kızıyla birlikte sokakta yürürken şüpheli 1971 doğumlu H. T' nin yanına gelerek, kendisine hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASİ
Asılkale Mah.
Sürücü 1990 doğumlu Y.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden sollama yapması üzerine arkadan gelen sürücü 1974 doğumlu B.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile firen yaparak düşmesi neticesi motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan mağdurlar 1996 doğumlu Ç.Ö. ve 1996 doğumlu D.A. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, Y.K.'den davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Müderris mah.
Olay günü 1975 doğumlu M.T.'nin rahatsız olması nedeniyle kullanmakta olduğu ilaçları almak istememesi nedeniyle babası 1944 doğumlu R.T. ve abisi 1977 kardeşi Y.T. arasında çıkan tartışma sonucunda birbirlerini darp ettiklerinden bahisle alınan ifadelerinde, R.T. ve Y.T.'nin şikayetçi olmadığı, M.T.'nin ise babasından şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

356 araç kontrol edilmiş, 73 araç sürücüsüne 73 adet ceza tutanağı karşılığı, 12.479.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.