Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2012 12:50
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

AÇIKTAN HIRSIZLIK
Hızırbey Mah.
Olay günü vatandaşların ihbarı üzerine ekiplerimiz tarafından takibe alınan 32 plakalı araç park halinde bulunarak çevrede araştırma yapıldığı sırada kaçmaya başlayan şüpheliler 1980 doğumlu B.K. ve 1978 S.K. kovalamaca neticesi yakalanmış ve araçta bulunan 7 adet bakır doğalgaz topraklama çubuğunu çaldıkları tespit edilmiş, 4 tanesinin müştekisi bulunarak teslim edilmiş olup, şüpheliler mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

KAZAEN ZEHİRLENME
Pirimehmet Mah.
1976 doğumlu C.K. ifadesinde; olay günü grip olduğu için ilaç içtikten sonra alkol alınca zehirlendiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞÜPHELİ ÖLÜM
Çelebiler Mah.
Olay günü yakınları tarafından haber alınamadığı bildirilen Çelebiler Mahallesinde yalnız olarak ikamet eden 1934 doğumlu K.I. nm, ikamet kapısı çilingir yardımı ile açılarak içeri girildiğinde eks vaziyette bulunmuş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1956 doğumlu İ.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1971 doğumlu Y.U.ile kucağındaki mağdur 2008 doğumlu F.E.U. ya çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Keçeci Mah. 129 Cadde
Olay günü, görevlilerimizce yakalanan şüpheli 1992 doğumlu İ. H. S' ye ait 32 plaka sayılı araçta, Magnum marka, kuru sıkı tabir edilen ancak, namlusu açılmak suretiyle özellik kazandırıldığmdan, 6136 sayılı kanun kapsamında değerlendirilen 1 adet tabanca, koltuğun altına gizlenmiş vaziyette görülerek, boş şarjörü ile birlikte muhafaza altına alınmış, şüpheli ifadesinde, tabancanın özelliklerini bilmediğini, kimden aldığını hatırlamadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHAR (ASMAK SURETİYLE)
Halife Sultan Mah.
Olay günü, ekmek fabrikasında tezgâhtar olarak çalışan 1980 doğumlu B. A isimli şahsın ekmek fabrikasının çatı katının tavanmdaki demir profile bağladığı iple kendisi asmak suretiyle intihar ettiği, olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan müdahale neticesi eks olduğu anlaşılarak, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Fatih Mah.
Şüpheli 1992 doğumlu M. C ifadesinde, annesinin kanser hastası olması nedeniyle, canının sıkılıp moralinin bozulması üzerine, kullanmakta olduğu sakinleştirici şuruptan fazla miktarda içtiğini, bilahare hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Anadolu Mah.
Olay günü, mağdur 2009 doğumlu B. G' nin, annesi mutfakta bulaşık yıkadığı sırada, koridorda yerde bulunan kol çantasındaki, mide rahatsızlığı için kullanılan çiğneme tabletini yiyerek annesine anlatması üzerine hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Pirimehmet Mah.
1989 doğumlu P.Ç. ifadesinde; erkek arkadaşı ile şakalaştığı sırada ayağının kayması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Çünür Mah.
Müşteki 1976 doğumlu H.S. müracaatında; kardeşi olan şüpheli 1973 doğumlu A.S. nin tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise kardeşinin yaşantısını beğenmediği için çocuklarına yaklaşmaması için uyardığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
6 Mart Caddesi
Olay günü sürücü belgesi olmadığı için ekiplerimizin dur ikazına uymayan 32 plakalı araç sürücüsü 1993 doğumlu A.E. yakalanarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Sürücü 1965 doğumlu A.B. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1988 doğumlu H.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araç sürücüsünün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Menderes Mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu E. G' nin, kuruttukları balıkları asmak için duvara çivi çakan diğer oda arkadaşlarıyla tartıştığı, bilahare E. G' nin nişanlısı olan 1988 doğumlu M. Ö' nün de gelmesiyle, olayın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine birbirlerini darp ederek hakarette bulundukları anlaşılmış, 1989 doğumlu A. Y ve M. Ö' nün, hayati tehlikesi yok, alkol yok, E. G' nin ise darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Yukarı Mah,
Olay günü, 1989 doğumlu M. A K' nin, yaya olarak işyerine gittiği sırada, bir sokak köpeğinin üzerine saldırarak kendisini kolundan ısırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınıp, gerekli aşıları yapılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Yenice Mah.
Müşteki 1976 doğumlu O.E. müracaatında; araba takası yapmaktan vazgeçtiği için şüpheli 1952 doğumlu H.G. nin bıçakla tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

HAKARET
Selçuklu Mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu H.M.K. nin, borcunu ödemeyen müşteki 1958 doğumlu M.D. ye hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YENİSARBADEMLİ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Cumhuriyet Caddesi üzeri
Şüpheli 1950 doğumlu İ. K' nin, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla park yerinden çıkarken, sol ön tarafından yaya olarak gelen 1951 doğumlu K. K' yi fark etmeyerek çarpması neticesi şahsın yaralandığı anlaşılmış, alman dr. raporundan hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tedavi için İlimiz Gülkent Devlet Hastanesi ne kaldırıldığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

423 araç kontrol edilmiş, 101 araç sürücüsüne 101 adet ceza tutanağı karşılığı 11.871.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.