Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 23:29
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA VE HAKARET
Çelebiler Mah.
Sürücü 1981 doğumlu B.Y.'nin sevk ve idaresindeki 03 plakalı araçla, Sürücü 1988 doğumlu A.T.H.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında B.Y.'ye diğer sürücü tarafından hakaret edildiğinden bahisle tarafların alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Işıkkent Mah.
Müşteki 1957 doğumlu A.K.müracaatmda; olay günü eşi ile aralarında bir meseleden dolayı çıkan tartışmada darp edildiğini beyanla şikayetçi olmadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1953 doğumlu O.K.ise ifadesinde kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda eşini darp ettiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Hisar mah.
Olay günü müşteki 1958 doğumlu G.K.ye ait olan ve park halinde bulunan 20 plakalı araca Şüpheli 1965 doğumlu A.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr Raporu alınmış, müşteki ifadesinde şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alınarak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Sav kasabası
1991 doğumlu Y.Y. ifadesinde, olay günü çamaşır makinesi tamir ettiği sırada sol el işaret parmağının, çamaşır makinesinin kazanı ile kasnağı arasında kalarak yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AELE İÇİ ŞİDDET
İstiklal Mah.
Müşteki 1981 doğumlu D.B.müracaatmda; olay günü eşinin bir başka kadın ile yaşamış olduğu ilişkiden dolayı aralarında çıkan tartışma sonucunda eşi tarafından darp, tehdit ve hakaret edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1978 doğumlu M.B.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, her iki tarafın darp cebir izi yok şeklinde Dr. Raporları alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kutlubey Mah.
1978 doğumlu D.T. ifadesinde, olay günü bağırsaklarından rahatsız olması nedeniyle sabah başlayarak saat:22.00'ye kadar toplamda 18 tane hap ve iki adet de bira içtiğini, ilaçların kendisini rahatsız etmesi nedeniyle hastaneye gittiğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcut,049 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih mah.
1990 doğumlu H.Ş. ifadesinde, eşinin kendisinden habersiz olarak yoluyla çocuğunu aldırdığını, bu konuyla ilgili şikayetçi olduğunu, bu olayın etkisi ile olay günü bir mikv alkol aldığını, yanında bulunan jilet ile sol kol bileğini keserek intihar etmek istediğini, pişman olduğunu ve hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok 140 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                   İLÇELER

SENİRKENT İLÇESİ

HAKARET
Turgutlar mah.
Müşteki 1981 doğumlu G.Ç. müracaatında; olay günü ikametinin önüne gelerek çocukları ve kendisine hitaben hakaretlerde bulunan şüpheliden şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli 1964 doğumlu İ.K. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cami mah.
1965 doğumlu A.U. ifadesinde, olay günü yıkamış olduğu halıları almak için merdivenlerden indiği sırada çürük olan merdivenin kırılması sonucunda dengesini kaybederek düştüğünü ve yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

TRAFİK güvenliğini TEHLİKEYE SOKMA
Zincirli mah.
Olay günü şüpheli 1972 doğumlu H.Y.S.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, yola çıkan domuza çarpması sonucunda yaralanarak ilçe hastanesine kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucu hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr Raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

326 araç kontrol edilmiş, 80 araç sürücüsüne 80 adet ceza tutanağı karşılığı, 11.792.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.