Isparta32Spor'da Gültekin Özdemir Dönemi

Türkiye 2. Futbol Liginde mücadele eden Isparta 32 Spor’un yeni başkanı İş İnsanı Gültekin Özdemir oldu.

Yayınlanma:
Isparta32Spor'da Gültekin Özdemir Dönemi

Türkiye 2. Futbol Liginde mücadele eden Isparta 32 Spor’un yeni başkanı İş İnsanı Gültekin Özdemir oldu. Ispartaspor’un Olağan Genel Kurulu kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına Mustafa Özsavlu, üyeliklerine Sedat Cican ve Kubilay Kapı getirildi. Başkanlığa iş insanı Gültekin Özdemir getirildi. Kongrede gündem maddeleri tek tek okunarak onaylandı.

Kongrede konuşan Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, camiayı birlik ve beraberliğe davet ederek, şu görüşlerini dile getirdi: “Büyük Ispartaspor taraftarı, değerli üyeler ve değerli yönetim kurulu üyeleri, Hepiniz kongremize hoş geldiniz.Ispartaspor’umuzun Olağan Genel Kurulu’nu bugün gerçekleştirip yeni sezon hazırlıklarına başladık. Geçtiğimiz yıl 2.Başkanlığını yaptığım Ispartaspor’umuza kent büyüklerimiz ve Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in önderliğinde başkanlığa şahsıma uygun gördüler.

Geçtiğimiz sezondan bu döneme kadar içinde bulunduğumuz tüm faaliyetleri bu doğrultuda gerçekleştirdik. Yeri geldi elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Zor ve sıkıntılı süreçlerde yönetimdeki yol arkadaşlarımla birlikte omuz omuza verip Ispartaspor’umuz için gece gündüz çalıştık.2. Ligde başarılı olmak için tüm imkanlarımızı zorladık. Şimdi ortaya yeni bir vizyon koyma zamanı. Bu yıl sportif başarının yanı sıra takımın kulüp içerisindeki kurumsal yapıyı oluşturmak, düzenli gelir kaynağı yaratmak ve tesisleşme adına atılacak adımlara öncülük etmek hedeflerimiz arasında.Ispartaspor bu şehrin en büyük değeri ve marka yüzüdür. Bu markaya sahip çıkmak her şeyden önemlisi daha ileriye taşımak boynumuz borcu, bu da bizim en temel görevimizdir.Büyük bir sorumluluk altında olduğumuzun farkındayız.Ispartaspor’un mali yönden de güçlü olması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Borcu olmayan ve ulusal kulüp lisansı alan bir takım olacağımızın sözünü veriyoruz.Ayrıca taraftarımızın şundan şüphesi olmasın. Taraftarımızın hafta sonlarını iple çekeceği ve gönül rahatlığıyla ‘Ispartaspor işte böyle oynar’ diyebileceği bir takım yaratmayı planlıyoruz.Isparta’da futbol kültürüyle beraber bu kulüp kültürünün temellerini atacağımız bir yıl olacak.Başta eski TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere takımın en büyük destekçisi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca kulübümüze büyük katkıları olan Süleyman Kabalak Başkanımız da bizim onursal başkanımızdır. Yine Osman Şahlan Başkanımıza teşekkür ediyorum.Şu dakika itibariyle gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim yeri geldiğinde gövdemizi koymaktan çekinmediğimiz sorumlukların altına hep beraber elimizi koyma zamanıdır. Haydi Ispartam, bu şehre olan borcumuzu hep birlikte ödeyelim. Allah utandırmasın.”

Başkan - Gültekin ÖZDEMİR
Ozan GEZER
Nuri TOP
Mehmet PALA
Erkan Atakan TURAN
Burak AKPINAR
Süleyman DAĞLI
Serdar KOTANAK
Ahmet SÜZEN
Serkan BAŞPINAR
Fehmi GEZER
Emrah ÇELİK
Ender KIZILTAN
Emin URSAVAŞ
Numan KARATEPE
Soner KÖSE
Burak Sinan UĞUR
Eşref AYDEMİR
Hasan KIZILTAN
Emrah KIRANFİL
Özer KUNTBİLEK
Öztan YİĞİT

DENETİM KURULU ÜYESİ ASİL
Erol Senirli – Denetim Kurulu Asil Üyesi
Tufan Deniz – Denetim Kurulu Asil Üyesi
M.Akif Gezgiç - Denetim Kurulu Asil Üyesi

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Tezcan GEZER - Denetim Kurulu Yedek Üyesi
Ali Çağlayan AKARSU- Denetim Kurulu Yedek Üyesi
Birkan AKIŞ- Denetim Kurulu Yedek Üyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor