Isparta32Spor’u Penaltı Kararları Yıkıyor

Isparta32spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir: Isparta32Spor’u Penaltı Kararları Yıkıyor

Yayınlanma:
Isparta32Spor’u Penaltı Kararları Yıkıyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta32spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, "Sahamızda 1 deplasmanda 2 maç olmak üzere toplamda 3 maç kaybettik. Kaybettiğimiz maçlara bakarsanız rakiplerimiz hep penaltı golü ile bize karşı üstünlük kurdular ve sahadan bu şekilde galibiyetle ayrıldılar.

Bizim kazandığımız birçok maçta da hakem kararlarına rağmen maçı kendi lehimize çevirmeyi başardık. Birkaç defa futbol federasyonuna ve merkez hakem kuruluna konuyu iletmemize rağmen, maalesef hala hakem arkadaşlar bizim aleyhimize düdük çalmaktan çekinmiyorlar.

En azından ev sahibi takıma karşı takdir hakkını kullanması gerekirken, kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bile bunu göremiyoruz ve sanki deplasmanda oynuyormuş gibiyiz. Taraftarlarımız haklı olarak tepki gösteriyor ve hakem aleyhine tezahürat yapıyor. Son olarak Amedspor maçında da sürekli takdir hakkını rakipten yana kullandı ve rakibe penaltı verebilmek için arandı durdu. Bundan sonraki haftalarda Isparta32 Spor’un maçlarını yönetecek hakemlerin daha adil kararlar vermelerini istiyor ve bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.