Isparta'da 28 Bin 313 Konutta Hasar Tespit Edildi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'daki 28 bin 313 konuttan hasar tespit edilenlerinin acilen yıkılması gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2012 15:18
Isparta'da 28 Bin 313 Konutta Hasar Tespit Edildi

Isparta Belediye Meclisi Şubat ayı birleşimlerinin ilk oturumuna Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentte bulunan 28 bin 313 konuttan 600'ünün yıkılması gerektiğini söyledi.

Başkan Günaydın'ın bu açıklamasına da muhalefetten tepki geldi. AK Partili meclis üyeleri vatandaşları paniğe sürükleyici açıklamalardan kaçınılması gerektiğini ifade ederken DP'li Meclis üyesi Kadir Özkan "Bu tür rakamlar tahmini olarak verilemez. Depremin globali olmaz. 600 rakamı yanlış. Araştırma yapmadan burada rakam veriliyor" dedi

Türk toplumunun her şeyi çok çabuk unuttuğunu ifade eden Başkan Günaydın, "İnsanlar ölüyor. Ama Türk toplumu her şeyi çabuk unutuyor. 600 evi çözersen çadır sahasına ve kurtarıcıya da gerek kalmıyor. İskambil kağıdı evler öldürüyor. 600 ev takribi temizlendiği zaman deprem olayında ölüm sayısı sıfıra düşüyor"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum