Isparta'da Ağır Hasar Kayıtlı Araç Operasyonu: Adli İşlem Başlatıldı

Isparta'da Ağır Hasar Kayıtlı Araç Operasyonu: Adli İşlem Başlatıldı

Yayınlanma:
Isparta'da Ağır Hasar Kayıtlı Araç Operasyonu: Adli İşlem Başlatıldı

Isparta’da ağır hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, yurt dışından getirdikleri araçlara takarak satışı yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ağır hasar gören farklı markalara ait 3 aracın kısa sürede trafiğe çıkartıldığının tespiti üzerine çalışma başlattı. Araçlarda yapılan kriminal inceleme sonucunda ise, ağır hasar gören 3 aracın aynı marka ve modeldeki benzerlerinin yurt dışından getirildiği ve ağır hasarlı araçların şase numaralarının bu araçlara çakılarak, yurt içinde satışlarının yapıldığı, bu araçlarında Isparta plakasına tescillerinin yaptırıldığı tespit edildi.

Araç alım-satım işlemlerini yapan şüpheliler hakkında “Resmi Belgede Sahtecilik ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında adli işlem yapıldı. Yakalanan araçlar ise Isparta Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.