Isparta'da Bazı Mahallelerde Su Kesintisi

Bu gece saat 24.00’da başlayacak ve 06.00’ya kadar devam edecek olan bağlantı hatları çalışması dolayısıyla bazı mahallelere su verilemeyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 08:50
Isparta'da Bazı Mahallelerde Su Kesintisi

Isparta Belediyesi içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptığı çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda Dere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5 bin metreküplük su deposu geçen günlerde devreye girmişti. 30 bin 350 metreküp olan içme suyu depolarının kapasitesi tamamlanan 5 bin metreküplük depo ile birlikte 35 bin 350 metreküpe ulaştı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta halkına bir müjde daha verdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugün gece yarısından itibaren Su Arıtma Tesisi’nde yapımı tamamlanan 5 bin metreküplük su deposunun da devreye alınacağını söyledi. Belediye Başkanı Günaydın, “Belediyemiz, halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Halkımıza daha güzel ve kesintisiz içme ve kullanma suyu vermek için yatırımlarımızdan sonuncusu olan 5 bin metreküplük su deposuna bugünden itibaren su verilmeye başlanacak. Emre Mahallesi’nde bulunan Su Artıma Tesisleri’ne yapılan 5 bin metreküplük deponun bağlantı hatlarının yapılabilmesi için bu gece saat 24.00 ile 06.00 arasında bazı mahallerimize su veremeyeceğiz. Bundan dolayı vatandaşlarımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz” dedi.

Belediye Başkanlığı’nda iki yılı aşkın bir sürenin geride bırakıldığını ve 2011 yılını milat olarak ilan ettiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, milat yılında yatırımların birer birer tamamlandığını ve vatandaşların hizmetine sunulmaya başlandığını kaydetti.

Bu gece saat 24.00’da başlayacak ve 06.00’ya kadar devam edecek olan bağlantı hatları çalışması dolayısıyla su verilemeyecek yerleşim bölgeleri şu şekilde;

Halıkent Mahallesi, Hanife Sultan Mahallesi, Vatan Mahallesi, Emre Mahallesi’nin bir bölümü, Yayla Mahallesi, Karaağaç Mahallesi, Pirimehmet Mahallesi, Anadolu Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Kepeci Mahallesi, Gülevler Mahallesi, Davraz Mahallesi, Eski ve Yeni Sanayi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.