Isparta'da CHP Varlığını İspatladı

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, genel seçimde CHP'nin Isparta'da varlığını ispatladığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2011 17:19
Isparta'da CHP Varlığını İspatladı

Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'nin iktidar olmasını hedeflediklerini, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti. Isparta'da iki milletvekilinin muhalefette kaldığını belirten Erdoğan, "Baktığımız zaman çok önemli ve anormal bir durum olarak değerlendirmiyorum bunu. Çünkü ülke genelinde iktidar olmadıktan sonra, yönetimde söz sahibi olmadıktan sonra, pek anlam teşkil etmiyor" dedi.

CHP olarak Isparta'da yoğun bir kampanya dönemi geçirdiklerini anlatan Erdoğan, tahmin ettikleri oya yakın bir oy aldıklarını ifade etti. Isparta'da CHP'nin yıllardır dürüst, kararlarından taviz vermeyen, vatandaşın hakkını savunan bir parti olduğunu ve aldıkları Oyun geçen seçimlere göre önemli ölçüde arttığını belirten Erdoğan, "Isparta'da CHP gerçekten varlığını ispatlamış, kanıtlamıştır" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin sosyal ve laik bir hukuk devleti olduğunu hatırlatan Erdoğan, Atatürk ilke ve devrimlerinden kesinlikle taviz vermeden, sosyal devlet anlayışına inanarak mücadelelerine devam edeceklerini bildirdi.

Isparta'da gerek iktidarın, gerek kurumların, kuruluşların yaptığı yanlışların her zaman karşısında yer alacaklarını söyleyen Erdoğan, vatandaşların sorunlarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydetti.

CHP'nin sorumluluğunun şimdi daha da arttığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Isparta'da daha kararlı, daha bilinçli muhalefet anlayışla yolumuza devem edeceğiz. Elbette ki hükümetin yapacağı, toplumu rahata kavuşturacak her imkanda, her yatırımda yanlarında olacağız. Fakat bunun tersi olduğu zaman da en ücra köşedeki yurttaşımızla bunu paylaşacağız. Buradan AKP'ye bir çağrı olsun:

'Isparta 9 yıldır kaybeden bir şehir' diyorduk. İnşallah 9 yıldır kaybettiği değerleri bu 4 yılda Isparta'mıza katarız. İktidarı Isparta'ya hizmet etmeleri için teşvik edeceğiz. Hizmet etmedikleri zaman da Isparta halkına şikayet edeceğiz. "

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum