Isparta'da Çiğ Süt Fiyatı Belirlendi

Denizli Köy Kooperatifi, Burdur, Antalya ve Isparta birliklerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda çiğ süt fiyatını belirledi.

Yayınlanma:
Isparta'da Çiğ Süt Fiyatı Belirlendi

Denizli Köy Kooperatifi Merkez Birliği, Isparta Burdur ve Antalya birliklerinin katılımıyla 22 Ocak 2024 tarihinde çiğ süt fiyatı belirleme toplantısı düzenledi.

Toplantı sonucunda, Ulusal Süt Konseyi'nin (USK) belirlediği 13,50 TL'lik fiyatın üzerine 1,50 TL ilave edilerek çiğ sütün litre fiyatının 15 TL olarak belirlendi.

Toplantıda yapılan konuşmalarda, çiğ süt fiyatının belirlenmesinde USK'nın tavsiyesinin dikkate alındığı, ancak bölgesel koşulların göz önünde bulundurulduğu ifade edildi. Üreticilerin maliyetlerini daha iyi karşılamak adına alınan bu kararın, 22 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Ayrıca, çiğ süt fiyatının belirlenmesinde bölge birlikleri ile birlikte hareket edildiği ve üreticilere hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum