Isparta'da Davulcular Ramazan’a Hazır

Isparta Belediyesi, Ramazan Ayında görev yapacak 50 davulcuyu belirledi. Belirlenen davulculara görev yaka kartı verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 16:35
Isparta'da Davulcular Ramazan’a Hazır

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, Ramazan boyunca görev yapacak olan davulcular hakkında vatandaşı bilgilendirirken, korsan davulculara karşı da uyardı.

Aydoğdu, yaka kartı bulunmayan davulculara hiçbir şekilde para verilmemesini isteyerek, kendilerine günün 24 saati ihbarda bulunulabileceğini dile getirdi.

Ramazan Ayı’na yaklaştığımız şu günlerde perşembe günü ilk teravih namazı kılınacak ve gecesinde de sahura kalkılacak.

Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezleri arasında yer alan Ramazan Davulcuları da perşembe gününden itibaren sokaklarda çaldıkları davullar ve manileriyle vatandaşları sahura uyandıracak.

İşte bu noktada Ramazan Ayı boyunca görev yapacak olan davulcularda Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde kurulan bir komisyon tarafından belirlendi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında mahallelerde görev yapacak olan 50 davulcu belirlendi. Davulcu adayları ritim ve mani testlerinden geçti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.