Isparta'da İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün sinek ürememesi için ilk ve en önemli adım olarak görülen larva ile mücadele çalışmaları, yerini uçkunla mücadeleye bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 10:33
Isparta'da İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

IspartaBelediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "İlimizde karasinek ve sivrisinek mevcut değildir. Halkımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamakları için gereken her türlü çalışma yapılmaktadır" derken, şu an itibariyle yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Haşaratla mücadelede dumanlama ve sisleme olarak 2 ekip bulunduğunu dile getiren Başkan Günaydın, "Halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda cobra ile pikap ekibimiz 44 mahallemizde sabah ve akşam olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabah 4, akşam 4 mahalle olmak üzere günde 8 mahallede ilaçlama gerçekleştirilmektedir. Şu an için ilimizde karasinek ve sivrisinek mevcut değildir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.