Isparta'da İlginç Olay

Dün gece yarısı Çünür’de tepeden gelen yardım çığlıkları herkesi harekete geçirdi.

Yayınlanma:
Isparta'da İlginç Olay

Çünür Mahallesi’nde bulunan ve bir dönem mermer ocağı olarak açılan tepeden gece saat 02.00 sıralarında gelen çığlık sesleri polis, jandarma, sağlık ekipleri hatta AFAD’ı teyakkuza kaldırdı.

Mahalle sakinleri tarafından 112’ye yapılan ihbarda dağlık alandan yardım çığlığına benzer sesler geldiği yönünde bilgi alan ekipler olay yerine kolluk kuvvetleri, ambulans ve AFAD ekibini yönlendirdi.Şehit Ali Hekim Anadolu Lisesi yakınlarında bir süre çığlıkların geldiği noktayı tespit etmeye çalışan ekipler dağın eteğinde bulunan besihane yakınlarından geldiğini tespit ederek o noktaya yöneldiler.

ALKOLLÜ ŞAHIS ÇIKTI

Çevrede araştırma yapan polis Yunus timi ve jandarma ekipleri çığlıkların sahibini bulmakta gecikmedi. 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve aldığı alkolün etkisi ile ayakta durmakta güçlük çeken şahıs jandarmaların yardımıyla dağdan alınarak yerleşim alanına kadar yürüyerek getirildi. Serin havanın etkisi ve yürüyüş sayesinde kendisine gelen şahıs kendisini tanıyan bir mahalle sakini tarafından alınarak ikametgahına bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.