Isparta'da Musluklardan Çamur Akıyor, Belediye Uyuyor!

Musluklardan Çamur Akıyor, Isparta Belediyesi Uyuyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 22:22
Isparta'da Musluklardan Çamur Akıyor, Belediye Uyuyor!

Isparta’da çekmelerden akan içme suyundaki kirlilik bir çok mahallede vatandaşların sağlığını tehdit ediyor.

Ajans32 haber merkezinin dün yaptığı "Isparta'da Su Kirliliği" haberinden sonragerek özellikle sosyal medya üzerinden onlarca kişi bulundukları mahallelerde içme suyu kirliliğini dile getirdi.

Vatandaşlar, “Temiz su içme umudu ile musluklarımızı açtığımızda çamur akıyor. Halkın sağlığı bu kadar ucuz mu? Bu nasıl mantık 21. Yüz Yılda teknoloji çağında halen daha musluklardan çamurlu su akıyor. Yetkililer bize ne zaman temiz ve sağlıklı su içerecekler” diye konuştu.

BELEDİYE UYUYOR MU?

Isparta Belediyesi'nin bu tür aksaklıklara karşı önlem almasını isteyen vatandaşlar, “Hayatımızın en önemli ihtiyacı olan su bile kirli ve çamurlu akıyor. Bizi hazır su kullanımına mahkum ettiler” dedi.  

Isparta halkının yoğun şikayetlerine rağmen Isparta Belediyesi'nden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması ise merak konusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum