Isparta'da Protokol Arasında Kriz Mi Var?

Valilik, Belediye ve SDÜ’nün organize ettiği 12. Gül ve Halı Festivalinin konser organizasyonuna Vali Memduh Oğuz ve SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu katılmadı. Belediye Başkanı Günaydın, konser alanında yaptığı konuşmasında göndermede bulunarak, “Beni sevenle

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 17:58
Isparta'da Protokol Arasında Kriz Mi Var?

Isparta’da yeni bir kriz mi doğuyor. Cumartesi günü gerçekleşen kortej yürüyüşüne ve etkinliklere katılan Vali Oğuz ve Rektör İbicioğlu, aynı günün akşamı gerçekleştirilen Ahmet Selçuk İlkan, Yılmaz Morgül ve Funda Arar konserine katılmadı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bir ara moralinin de bozuk olduğu gözlemlendi. Geçtiğimiz haftadan bu yana festival organizasyonunda bazı sıkıntıların olduğu ve Vali Memduh Oğuz’un da buna tepkili olduğu iddia edilmişti. Bir diğer iddia ise festival kortej programı esnasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı sert konuşma oldu.

Başkan Günaydın, Kaymakkapı meydanı önünde AK Parti Milletvekili Recep Özel’in de katıldığı programda AK Partili eski Başkan Hasan Balaman ve partililere ince mesajlar vermesi oldu. Akşam ise Isparta Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen konsere Vali Memduh Oğuz ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu katılmadı. Vali Oğuz’a vekaleten yardımcısı İzzet Ercan, Rektör İbicioğlu’na da vekaleten yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız oldu.

Konser alanında konuşan Belediye Başkanı Günaydın, ince mesajlar verdi. Başkan’ın konuya ilişkin konuşması şu şekilde: “Generallerimiz eşleriyle burada, Paşalarımız, Albaylarımız eşleriyle burada, ben askerimi seviyorum. Bugün mahşeri bir kalabalık var. Sizleri seviyorum dostlar. Isparta Belediye'sini bataktan yani çukurdan çıkarıp yatırımlara yöneldik eşime ve çocuklarıma suçlamalar yapıldı ve operasyon yaptılar. Bir gecede 200 polisle saldırdılar. Ben Atatürk de seviyorum. Eğer şimdi yasasaydı o da buraya gelirdi. Ben Allah'ımı da seviyorum. Ona güveniyorum. Yılmaz Morgülü’de seviyorum. Beni sevenler burada, benim sevdiklerimde burada. Paramız çok biz çalmadık çırpmadık. Şimdi büyük hizmetler yapacağız”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum