Isparta'da Protokol Bayramlaştı

Isparta'da Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, protokol bayramlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2013 13:22
Isparta'da Protokol Bayramlaştı

Barida Otel'deki törene Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz,Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Vali Özkan, burada yaptığı konuşmada bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Özkan: "Kurban bayramlarında satın alma gücü düşük insanlarımıza el birliği ile vatandaşlarımızın kamu ve özel kurum, kuruluşlarının koşturarak yardımcı olması dünyanın örnek alması gereken bir faaliyettir. Bu güzel icraatların, faaliyetlerin, geleneklerin, dini vecibelerin icrası bizim toplumsal yapımızın da aynı zamanda güvence mekanizması. Gelecek nesillere aktarılması en büyük zenginlik kaynağımızdır." dedi.

22.jpg81.jpg6.jpg1.jpg2.jpg3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum