Isparta’da “Tefecilik” Operasyonu

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen “MAHZEN-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandı.

Yayınlanma:
Isparta’da “Tefecilik” Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Isparta’nın da bulunduğu 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen “MAHZEN-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya açıklamasında; “Organize suç örgütlerine, tefecilere göz açtırmayacağız. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde;

İl Emniyet Müdürlükleri KOM ve Mali Şube Müdürlüklerince; Isparta, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Bartın, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce olmak üzere toplam 49 ilde “MAHZEN-40” operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda şüphelilerin Tefecilik, Kamu Kurum ve Kuruşlarının Zararına Yönelik Nitelikli Dolandırıcılık, Kişilere Karşı Nitelikli Dolandırıcılık, İhaleye Fesat Karıştırma, Resmi Belgede Sahtecilik ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.