Isparta’da Yasadışı Örgüt Operasyonu

Dün sabah erken saatlerde Demokratik Haklar Federasyonu isimli grup üyelerine yönelik olarak aralarında Isparta’nın da bulunduğu bir çok ilde eş zamanlı olarak polis baskınları düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Isparta’dan da bir kişinin gözaltına alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2012 17:40
Isparta’da Yasadışı Örgüt Operasyonu

Halkın Günlüğü sitesinden yapılan açıklamada 50’yi aşkın kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Operasyonlar kapsamında çok sayıda ev ve dernek binasının da basıldığı ifade ediliyor. Gözaltına alınanlar arasında DHF merkezi temsilcileri, üyeleri ile haftalık yayın yapan Halkın Günlüğü Gazetesi'nin İzmir temsilcisi de bulunuyor. Gözaltına alınanların yasadışı “Maoist Komünist Parti” üyesi oldukları iddia ediliyor. Eş zamanlı operasyon kapsamında Isparta’da da bir öğrenci evinin polis tarafından sabah saatlerinde basıldığı ve Başar Tür isimli bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum