Ispartalı Çiftçiler Burdur’a Gidecek

Ispartalı Çiftçiler Burdur’a Gidecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2016 00:36
Ispartalı Çiftçiler Burdur’a Gidecek

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, önceki gün Burdur’da açılan Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarına oda olarak çiftçilere yönelik gezi düzenlediklerini bildirdi. Fuara katılmak isteyenler için bugün saat 10.00’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünden otobüsler hareket edecek.

Bu tür gezileri sürekli düzenlediklerini ve bunda da amaçlarının çiftçilerin sektördeki tüm yenilikleri yerinde görmesini sağlamak olduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarla odamız çiftçilerine hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerden birisi de düzenlemiş olduğumuz fuar gezisi organizasyonlarıdır. Ülkemizin çeşitli illerinde tarım fuarları düzenlenmekte ve bu fuarlarda tarım sektöründeki tüm yenilikler sergilenerek, çiftçilerin beğenisine sunulmaktadır.

Bizde bu doğrultuda yıl içinde çeşitli illerde düzenlenen fuarlara götürmüş, çiftçilerimiz bu fuarları gezerek bilgi ve görgülerini artırmışlar ve son gelişmelerden haberdar olmuşlardı. Bu doğrultuda, çiftçilerimiz için yeni bir fuar gezisi daha düzenliyoruz ve çiftçilerimizi 28 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Burdur’da bu yıl ikincisi yapılan Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’na götüreceğiz. Bu konuda müracaatlar devam etmekte olup, gezi organizasyonumuz çiftçilerimizden de yoğun ilgi görmektedir. Şuana kadar başvuran çiftçi sayısı 300’ü aşmıştır. Burdur yakın olduğu için bu ildeki fuara günübirlik bir gezi öngörüyoruz. Bu doğrultuda fuara gitmek için 30 Nisan Cumartesi günü yani bugün saat 10.00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binası önünden hareket edeceğiz” dedi.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, söz konusu fuar gezisinin çiftçiler açısından son derece yararlı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.