Isparta'lı Eğitimcilerden Günaydın'a Ziyaret

Ispartalı eğitimciler, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2011 17:18
Isparta'lı Eğitimcilerden Günaydın'a Ziyaret

Ispartalı eğitimciler, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. İki gurup halinde Belediye Başkanı Günaydın’ı makamında ziyaret eden eğitimciler Belediye tarafından okullarına gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler ve yeni ihtiyaçlar hakkında Başkan Günaydın’dan destek istediler. Başkan Günaydın’a birde teşekkür plaketi sunuldu.

Günün ilk ziyareti İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Çete ile Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi Müdürlerinden oluşan heyetten geldi. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı öncesinde bahçeleri iyi olmayan okulların asfaltının yapılması kapsamında eğitim kompleksinin de yollarının asfaltlanması neticesinde teşekkür ziyaretinde bulunan heyet Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a bir teşekkür plaketi verdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, “Başkanımıza kompleks içinde yaptığı altyapı yatırımları için teşekkür ederiz” derken, Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi’nin bağımsız büyük bir yaşam alanı olduğunu söyledi. Kompleks içerisinde bir takım düzenleme ve değişiklik taleplerinin bulunduğunu ve bu yönde Isparta Belediyesi’nin yardımlarına ihtiyaç olduğundan bahseden Yıldırım, komplekste 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğünü ve bunlarında bininin yatılı olarak eğitimlerini sürdürdüğüne değindi. Ortak alanların kullanılmasında bir takım sıkıntılar yaşandığını ve çevre düzenlemesi ile temizlik noktasında yardıma ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, kompleks içerisindeki en büyük sıkıntılardan birisinin de kanalizasyon ve atık sistemi olduğunu anlattı. Altyapıda sıkıntılar olduğunu ifade eden Yıldırım, “Hangi eğitim kurumu gelirse gelsin elinizden geldiğince yardımcı olduğunuzu biliyoruz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz” dedi. Ayrıca yine kompleks içerisinde anaokulu için bir de oyun parkı yapılması talebi yer aldı.

Teknik ve mühendislik açısından Isparta Belediyesi’ni geliştirdiklerini ifade eden Başkan Yusuf Ziya Günaydın ise, şehirdeki kalıcı altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini, bu çalışmaların hız kesmeden belediye imkânlarıyla gerçekleştirildiğini hatırlattı. Günaydın, milli eğitim dendiği zaman kendisinin farklı duygular içerisine girdiğinden de bahsederek, en kısa sürede belediyenin teknik elemanlarından oluşan bir teknik inceleme ekibinin mahallinde incelemelerde bulunacağını kaydetti. Günaydın, “Sizin bu sıkıntılarınızı değerlendireceğiz. Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi önemli bir kurumumuz. Bu sıkıntıların yaşanması uygun değil. Bu konuda bir çözüm bulalım. Temizlik ve park ve bahçeler ile ilgili olarak da bir değerlendirme yapalım” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı bu görüşmenin ardından Anadolu Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Özlem Yıldırım Cımık, Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Çevikbaş ve yardımcıları ziyaret etti. Okul Müdürü Özlem Yıldırım Cımık, okullarının çevre düzenlemesi konusunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan yardım beklediklerini bunun yanı sıra anaokullarına da çocuk oyun parkı taleplerinin bulunduğunu aktardı.

Anadolu Kız Meslek Lisesi’ne de gerekli yardımların yapılacağını aktaran Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eğitime yapılan hizmetin öneminden bahsetti. Hava koşullarının düzelmesinin ardından anaokuluna yapılması istenen çocuk oyun parkının değerlendirmeye alınacağını kaydeden Başkan Günaydın, belediye olarak eğitime katkı çerçevesinde eğitim ve öğretim yılının başlangıcından önce tüm okulların elden geçirildiğini, asfaltı olmayan okulların asfaltlarının yapıldığını, yabani otların temizlendiğini söyleyerek, “Okul bahçelerimizi yıkadık, hijyenik hale getirdik, bunu yapmaktaki amacımız okul ve çocuklarımıza karşı olan sevgimizden kaynaklanıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.