Ispartalı Fırtına Lazio'ya Da Esti

Trabzonspor Avrupa Ligi'nde kendi sahasında Lazio ile 3-3 berabere kaldı. Bordo Mavililerin ilk golünü 12. dakikada Ispartalı Yusuf Erdoğan attı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2013 13:05
Ispartalı Fırtına Lazio'ya Da Esti

Trabzonspor, sahasında ağırladığı İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio'yla 3-3 berabere kaldı. Bordo - mavililer maçın büyük bir bölümünü önde getirdiği maçta oyuna sonradan giren Floccari'nin gollerine engel olamayınca önemli bir avantajı kaybetti.

Maçın ardından Trabzonspor’un ilk golünü atan Yusuf Erdoğan, şunları söyledi: “Analizlik bir durum yok. Çok kötü goller yedik. Anlamadık. 3-2 olduk bir anda. O gülün şokunu atlamadan yine gol yedik. Çok kısalarda kaldı. Telafi edemedik. 3 puan için çıktık. 1 puanın da hiç yoktan Avrupa’da iyi olduğunu düşünüyorum. Grup lideriyiz. İnşallah bu gruptan lider çıkacağız. Ben inanıyorum”

Trabzonspor’da forma şansı bulması ile ilgili olarak Yusuf, “Bizim için Lazio’su Kayseri’si yok. Biz çıktığımız zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocamız da 1461’den gelen bütün arkadaşlarıma güveniyorum. 1461’den gelen çok iyi oyuncular var. Şimdilik sahada bir tek benim. İnşallah öbür arkadaşlarım da sahada olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum