Ispartalı Krosçular Zafere Koşacak

Halıkent Orta Okulu Kız Kros Takımı, 30 Ağustos Büyük Zafer Koşusu’nda Isparta’yı temsil edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2013 14:47
Ispartalı Krosçular Zafere Koşacak

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2013 faaliyet takviminde yer alan 30 Ağustos Büyük Zafer Koşusu, Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde gerçekleştirilecek.

Atletizm Federasyonu ve IAAF’nin kurallarına uygun olarak yapılacak Zafer Koşusu, 30 Ağustos 2013 tarihinde saat 10.00’da başlayacak.
Ferdi olarak mücadele edilecek olan organizasyonda sporcular, Küçükler, Yıldızlar, Büyükler, Master Erkekler ve Master Bayanlar olmak üzere 5 branşta koşacak.

Isparta’yı Zafer Koşusu’nda Halıkent Orta Okulu öğrencileri temsil edecek. Halıkent Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Antrenörü Sibel Yılmaz 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Isparta’yı bir çok müsabakada temsil ederek ve Türkiye dereceleri kazandıklarını belirtti. Yılmaz, 2013-14 yarışma sezonunu Türk Ulusu adına çok anlamlı olan bir günde Kütahya Dumlupınar’da elde edecekleri başarılar ile açmayı planladıklarını dile getirdi.

Yarışmaya Halıkent Orta Okulu: Ceren Yılmaz,Cansel Türe, Rumeysa Coşkun ve Tuğba Kurt isimli sporcular katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.