Isparta'lı Öğretmen Yaralı Olarak Kurtarıldı

Van’da meydana gelen depremde en büyük hasarı Erçiş ilçesi gördü. Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Erciş’te öğretmenlik görevi yapan Ispartalı Ahmet Melih Doğan’da göçük altında kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2011 23:33
Isparta'lı Öğretmen Yaralı Olarak Kurtarıldı

Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Erciş’te öğretmenlik görevi yapan Ispartalı Ahmet Melih Doğan’da göçük altında kaldı.

Yaklaşık 4 ay önce Isparta’da Sara Kutlu Doğan ile dünya evine giren 26 yaşındaki Ahmet Melih Doğan, düğününden hemen sonra da öğretmenlikteki ilk görev yeri olan Van’ın Erciş ilçesine gitti.

Burada Cumhuriyet İlköğretim Okulunda müzik öğretmeni olarak göreve başlayan Doğan, Pazar günü meydana gelen depremde bir binanın altında kaldı. Enkaz altından sağ olarak kurtarılan Doğan, Bitlis’teki hastaneye götürüldü. Ayağında kırıklar oluşan Doğan’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öğretmen Ahmet Melih Doğan’ın Bitlis’ten Diyarbakır’daki hastaneye sevk edileceği belirtilirken, çiçeği burnunda öğretmenin eşi Sara Kutlu Doğan’ın olay günü Isparta’da olduğu öğrenildi. Doğan’ın eşi ve yakınlarının Isparta’daki yakınlarının da Diyarbakır’a gittiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.