Isparta’lı Özel Sporculardan Büyük Başarı

Isparta’lı Özel Sporculardan Büyük Başarı

Yayınlanma:
Isparta’lı Özel Sporculardan Büyük Başarı

Antalya’da düzenlenen Dünya Down Sendromlu Spor Olimpiyatlarında Ispartalı milli sporcu Melih Yüceer Jimnastik dalında Dünya dördüncülüğünü elde ederken, diğer sporcularda önemli başarılara imza attı.

19-26 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen, "2024 Trisome Games Spor Olimpiyatları", "Dünya Down Sendromlu Spor Olimpiyatları"nda Ispartalı Down Sendromlu milli sporcular da büyük başarılara imza attı. 33 ülkeden 488 sporcu ve toplamda teknik ekipleriyle 800 kişinin katılımıyla gerçekleşen olimpiyatlara Türkiye 8 branşta 86 sporcu ile katıldı. Basketbol, futsal, tenis, yüzme, atletizm, masa tenisi, judo, jimnastik olmak üzere 8 branşta yapılan olimpiyatlar büyük ilgi gördü.

ISPARTA’LI MELİH DÜNYA 4.CÜSÜ OLDU

Söz onusu organizasyona Isparta'dan Ramazan Melih Yüceer, Mehmet Emin Tali ve Havvanur Yalçın isimli Down Sendromlu milli sporcular katıldı.

Sporcularımız Jimnastik branşında grupta dünya üçüncülüğü bireysel de dünya dördüncülüğü elde ettiler. Jimnastik branşında Türkiye 9 altın 7 gümüş 4 bronz madalya kazandı. Isparta'dan 3 sporcunun katıldığı Spor Olimpiyatlarında sporcularımız grupta dünya üçüncülüğünü elde ederken, Melih Yüceer jimnastik alanında bireysel de dünya dördüncüsü olarak büyük başarıya imza attı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.