Ispartalılar Dikkat! Böyle Dolandırıcılık Görülmedi...

Başkan ve Yardımcılarının Adını Kullanarak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 10:29
Ispartalılar Dikkat! Böyle Dolandırıcılık Görülmedi...

Dolandırıcıların yeni yöntemi yine akıllara durgunluk verdi...

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Başkan yardımcılarının adını kullarak işadamlarından para talep eden bir çete Belediyeyi harekete geçirdi...

Isparta Belediyesi'nden yapılan açıklamada;

"Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin ilimizde bulunan bazı işadamlarımızı arayarak, hem Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın hem de Belediye Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak para talep ettikleri tespit edilmiştir.

Kaynağı ve kökeni başka illerden çıkan telefon numaralarından yapılan aramalardan ve talep edilen paralardan ne belediyemizin, ne başkanımızın ne de başkan yardımcılarımızın bilgisi yoktur. Konuyla alakalı Cumhuriyet Savcılığı’na gereken şikayet ve müracaatlar yapılmıştır.

Değerli Isparta halkından ricamız; bu tür dolandırıcılara tevessül etmemeleri ve böyle bir telefon geldiği taktirde en yakın polis merkezine müracaat etmeleridir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.