Isparta’nın Gençleri İş Başında Olmalı!

Isparta’nın Gençleri İş Başında Olmalı!

Yayınlanma:
Isparta’nın Gençleri İş Başında Olmalı!

İYİ Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Isparta Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan Hasan Büyükçam, Isparta’nın genç bir kana ihtiyacı var, ben aday olduğum için demiyorum normal bir vatandaş gözüyle baktığım zamanda artık gençler iş başında olmalı’ dedi.

Hasan Büyükçam yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; ‘Belediye Başkanı olmak benim çocukluğumdan gelen bir istek. Ben Isparta’yı gerçekten çok fazla seven birisiyim. Bizim aslımızda , neslimizde Isparta’dır. Çocukluktan itibaren sokak sokak gezerken ,kendi bireysel gücümüzle bile yapmak istediğim şeyleri yaptım ben kendi mahallemde. Isparta çok çok büyük problemlere sahip bir şehir değil , Isparta vizyona ihtiyacı olan bir şehir, Isparta kimlik bulması gereken bir şehir.

Yani Isparta’nın alt yapı ve üst yapısı diğer illere göre daha iyi durumda. Isparta bir sanayi şehri değil , turizm şehri değil , Isparta bir tarım şehri değil. Bakıldığı zaman hepsinden azar azar alınmış fakat genel olarak ortada bir resim yok. Örnek aldığımız bir şehir var mı diye soracak olursanız evet var Eskişehir’i örnek alıyoruz. Hep söylerler Isparta’yı küçük Eskişehir yapacağız diye bizim bakış açımız daha farklı Isparta’yı Eskişehir’den daha güzel bir şehir yapacağız. ‘dedi.

Isparta’nın problemlerinin kronikleştiğini belirten Büyükçam, ‘problemler herkes tarafından biliniyor fakat önlem alınamıyor’ diyerek sözlerinde şu ifadelere yer verdi; ‘Modernevler mahallesi çevre yolundan sola dönmek için beş dakika bekleten bir trafik ışığı var , şehir hastanesi kavşağındaki yığılma var bunun örneği çoğaltılabilir fakat kronik sorun diye bahsettiğim sorunlar bunlar.

Mevcut Belediye Yönetiminin seçim vaatleri konusunda eksik kaldığını belirten Belediye Başkan adayı Büyükçam, ‘5 yılda 5 bin konut dediler henüz bin tanesi yapıldı onda da daha anahtar teslim edilmedi ki yapan da belediye yönetimi değil TOKİ’dir. Bugün ben belediye başkanı seçildiğim takdirde Muhalif Belediye Başkanı olarak bende TOKİ ile anlaşabilirim.

Gelelim Tramvay ve Troleybüs vaadine. Hadi Tramvay’ın maliyeti yüksek onu geçtim fakat şuan gündemde olan 65 yaş emeklilerin ücretsiz biniş hakkının kalkmasının ardından emeklilerin feryadının altında Başdeğirmen yatıyor. Eğer o gün vaad edilen troleybüs yapılmış olsaydı şuan böyle bir sıkıntı ortada olmayacaktı. Mevcut yönetim yapacağız diye oyu topladı iş bitti devamı gelmedi. Yapılmış şeyleri takdir ediyorum , teşekkür ediyorum ama şehrin öncelik sorunlarına ağırlık vermektense gündemde olmayan şeylere yönelmeleri daha da büyük sorunlara yol açıyor’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum