Isparta'nın Sorunlarını Biz Çözeriz

İşçi Partisi yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak Nuri Gönendi’yi belirledi. Düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanan Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi “Isparta’nın sorunlarını biliyoruz, o sorunları biz çözeriz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2013 16:05
Isparta'nın Sorunlarını Biz Çözeriz

Üç aday adayı arasından demokratik danışma meclisi yöntemi ile belirlenen İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, partisinin il merkezinde düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.

Gönendi, burada yaptığı açıklamada “Orta ve yüksek öğrenimimi ve öğretmenliğimin 24 senesini Isparta’da geçirmiş birisi olarak ilimizin sorunlarını biliyorum ve çözmeye talibim” dedi.

Gönendi; “Otopark sorununu merkezde görüntüyü bozmayacak modern yer altı parkları yaparak biz çözeriz. Isparta’mızı engellilerimizin engelsiz yaşayabileceği alt yapıyı biz yaparız. Öğrenci, işçi ve işsiz gençlerimizin sorunlarını en iyi bizler biliyoruz. Çözmeye hazır projelerimiz var” dedi.

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, “Yandaşa değil, vatandaşa hizmet” şiarıyla görev yapacaklarını kaydederek “Tüm siyasi parti adaylarından farklı olarak taşeronlaşmaya son verecek bir anlayışla hareket edeceğiz. Sorunsuz ulaşım hizmeti sunarken Isparta’mızın göz bebeği olan öğrencilerimizi her zaman kollayan çalışmalar içerisinde olacağız” diye konuştu.



Gönendi, “Gül bahçelerinde gül kokusuna bezenmiş değerli Ispartalılar bende sizlerden birisi olarak belediye başkanlığı görevi için yetki istiyor, sizlerle birlikte yöneten en iyi hizmeti sunan olmak istiyorum” dedi.

İşçi Partisi’ne Belediye Başkan Adaylığı için Nuri Gönendi’nin yanı sıra Necdet Halıcı ve Zehra Kaya’da başvuruda bulunmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum