Isparta’nın Sorunlarını Vatan Partisi Çözer

Isparta’nın Sorunlarını Vatan Partisi Çözer

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2019 13:32
Isparta’nın Sorunlarını Vatan Partisi Çözer

Daha önce İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu’nun Isparta ittifakı içinde yer alacağı konuşulan Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir dün düzenlediği basın toplantısında ittifakların içinde yer alamayacaklarını ve belediye başkanlığı yarışına kendi adayları ile katılacaklarını söyledi.

Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında yerel seçim ilişkin kararlarını açıkladı. Şimşir açıklamasında “Vatan Partisi olarak herkesin insanca yaşadığı bir Türkiye ve Dünya için mücadele ediyoruz. Ancak gerçekleri görüyoruz. Borç batağında iflaslar, fabrikaların kapılarına asılan kilitler, sokağa bırakılan işçiler, evine ekmek götüremeyen işsizler, ürününü tarladan kaldıramayan çiftçiler, umudunu yitiren çarşılar, kapılara dayanan hacizler. Bütün üreticilerin ortak saptaması: Böyle gitmez! Bize ekonomik iflası dayatan Atlantik sisteminin putlarını kıracağımız zaman gelmiştir” dedi.

ÜRETİM DEVRİMİ KAPIDA
Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir “Türkiye, bir Üretim Devriminin eşiğindedir. Üretim Devriminin gücü oluşuyor. Böyle gitmez diyen işçi ve çiftçiden her boydan sanayiciye ve çarşılarımızın emekçilerine kadar bütün üreticiler, Üretim Devriminin gücüdür.

Üretim Devriminin vatan bütünlüğü ufkumuzdadır. ABD askeri çekiliyor. Ordumuz, Fırat’ın doğusuna girdi. ABD ve İsrail’in Doğu Akdeniz’den gösterdiği namlulara boyun eğdirecek donanmamız, millî gücümüz ve ittifak birikimimiz vardır.

Üreten Türkiye’nin iklimi de oluşuyor. Bize borçlanmayı dayatan ABD merkezli Atlantik sisteminden kopuyor ve bizi üretmeye ve paylaşmaya çağıran Avrasya’ya yerleşiyoruz.

Özetle: Bu süreç, Türk Milletine büyük çözümü, büyük kararı dayatıyor. Altın Dönemin eşiğindeyiz” şeklinde konuştu.

ATLANTİK PUTLARI KIRILACAK
Şimşir açıklamasının devamında şunlara yer verdi. “Türkiye, bizi borç batağına batıran, bizi iflasa sürükleyen Atlantik putunu kıracak! Türkiye, bize bölünmeyi dayatan, Mavi Vatanımıza göz koyan Atlantik tehdidini kıracak!

Atlantik Çağı kapanıyor, Yeni bir Dünya kuruluyor. Türkiye’nin vatan savaşı korku tanımaz, bütün zorlukları yenecek yetenektedir. Türkiye’nin üretici gücü yaratıcıdır. Üretim Devrimini başaracak irademiz ve kudretimiz vardır. Vatan Partisi, Türkiye’nin Büyük Kararına önderlik edecek programa, kadrolara, tecrübeye ve cesarete sahiptir. Üreten Türk milleti, büyük millettir.

Krizler ve tehditler, Türkiye’den korksun! Türkiye, 2019 yılına Atlantik putunu kıracak ve Atatürk Devrimini tamamlayacak birikimle giriyor. 2019 yılında milletimizin bahtı açıktır.

YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ
Büyük umutlarla başlayan 2019 yılında yerel seçimler yapılacak. Vatan Partisi Isparta İl Örgütü olarak bir süredir içinde bulunduğumuz Isparta ittifakından ayrılarak, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Isparta’da seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz. Türkiye’nin sorunlarına büyük çözümler üreten Vatan Partisi yerelde de Isparta’nın sorunlarına çözüm üretecek kadro birikimine sahiptir. Yerel seçimlere ilişkin aday adaylığı başvuruları devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde Isparta Belediye Başkan adayımızı belirleyerek kamuoyuna açıklayacağız. Ispartalılar çözümün partisi olan Vatan Partisine gereken desteği verecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.