Ispartaspor 1 - 2 Murat Paşa Belediyespor

Pembe-yeşilliler, Murat Paşa Belediyespor’la oynadığı özel maçı 2-1 kaybetmesine rağmen mücadeleci futboluyla dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2012 14:13
Ispartaspor 1 - 2  Murat Paşa Belediyespor

2012-2013 Futbol Sezonunda 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Ispartaspor, Antalya’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekibi Murat Paşa Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Atatürk Stadı’nda önceki gün oynanan maçta rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan pembe-yeşilliler, mücadeleci futboluyla göz doldurdu. Zaman zaman gerilimli geçen karşılaşmanın son anları oynanmadı. Pembe-yeşilliler, lige kadar özel maçlarla eksiklerini görmek istiyor.

Bu arada Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, yeni sezonda bambaşka bir pembe-yeşilli takım yaratacaklarını belirterek, “Sezona kadar hazır hale geleceğiz. Cumartesi gününden itibaren Eğirdir’de kampa gireceğiz. Biz işimizi profesyonel bir şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor