Ispartaspor BAL’a 1 Yıl Dayanabildi

Pembe-yeşilliler, Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda oynadığı maçı 4-0 kaybederek matematiksel olarak da Bölgesel Amatör Lig’den düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2014 10:08
Ispartaspor BAL’a 1 Yıl Dayanabildi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 24. maçında komşu Bucak Belediye Oğuzhanspor’a deplasmanda 4-0 yenilerek kümede kalma umutlarını tamamen bitirdi.Bucak İlçe Sahası’nda önceki gün oynanan maçı Erdal Yılmaz, Mehmet Ali Özmenteş ve Osman Fidan isimli hakemler yönetti.

Bucak Belediye Oğuzhanspor’u galibiyete taşıyan golleri: 7. dakikada Musa Ongu, 16 ve dakikalarda Ferdi Kösem ile 78. dakikada penaltıdan Ali Can Sümbül kaydetti. Ispartaspor’da 77. dakikada Ali kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

GRUPTAN 2 TAKIM DÜŞÜYOR
7. grupta 7 puanla son sırada kalan Ispartaspor’un Çine Madranspor, Didim Belediyespor, Muğlaspor ve Denizli İl Özel İdarespor maçları kaldı. 7 puanla son sırada kalan Ispartaspor, 2 takımın küme düştüğü grupta tüm maçları alsa dahi alsa 22 puanla Bucak Belediyespor’a yetişemiyor. 16 puanlı Acıpayam Gençlikspor’da kümede kalmak için kalan 4 maçını kazanıp Bucak Belediye, Denizli İl Özel İdare ve İncirliova Belediyespor takımlarının puan kaybetmesini bekleyecek.

GEÇTİĞİMİZ YIL NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMUŞTU
Geçtiğimiz yıl Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde namağlup Bölgesel Amatör Futbol Lige çıkan Ispartaspor, sahipsiz bırakılınca küme düştü. TFF ve bazı etkenler dışında büyük bir mucize olmazsa pembe-yeşilliler, önümüzdeki yıl bu ligde olmayacak.

EMRE VE ÖZEL İDARE LİGE KATILMAMIŞLARDI
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon TFF 3.ligden düşen Isparta temsilcisi Emrespor sezon öncesi, İl Özel İdarespor sezon öncesi fikstüre girmeden ligden çekilmişti. Yine Antalya temsilcisi Yeni Kemer Belediyespor sezon öncesi fikstüre girmeden ligden çekilen takımlar arasında yer aldı.

TAFAFTAR ÜZGÜN
1967 yılında kurulan ve uzun yıllar profesyonel liglerde kalan Ispartaspor’un bu kadar yalnız bırakılması da taraftarını da üzdü.

"MAÇLAR GÖNEN’DE OYNANACAK”
Bu arada Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, dün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gelen yazı ile Atatürk Stadı’nın bakıma alındığını bildirdi. Özgün, sahanın bakıma alınması nedeniyle Ispartaspor’un iç sahadaki Çine Madranspor ve Muğlaspor karşılaşmalarının Gönen İlçe Sahası’nda oynanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum