Ispartaspor Düşmekten Nasıl Kurtulur?

Ispartaspor Süper Amatör Lige Düşmekten Naıl Kurtulur?

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2012 00:33
Ispartaspor Düşmekten Nasıl Kurtulur?

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Ispartaspor'un geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar neticesinde Süper Amatör Lige düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Dün yaptığımız Ispartaspor Süper Amatör Kümeye Düştü! haberinden sonra Ispartaspor'un düşüp düşmeyeceği ile ilgili bir çok yorum yapıldı.

Tartışmalara son vermek için Ajans32 olarak konu ile ilgili  Bölgesel Amatör Lig Statüsünü yayınlıyoruz..

Lig statüsü ne diyor?

TFF Bölgesel Amatör Lig Statüsü

MADDE 11 - BAL’DA YÜKSELME ve DÜŞME SİSTEMİ

c) BAL’da 3 (üç) Takımla Temsil Edilen İller

- 3 Takımdan biri TFF 3. Lig’e yükselirse, yerel ligde 1. olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer 2 takımdan birisi küme düşerse, yerel ligde 2. olan takım da doğrudan BAL’a yükselir. Küme düşmeyen takım BAL’da kalır.

- 3 Takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselirse yerel ligde birinci olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer iki takım da küme düşerse yerel ligde ikinci ve üçüncü olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir.

- 3 takımdan biri TFF 3. Lig’e yükselirse, yerel ligde 1. olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer 2 takım küme düşmezse bu takımlardan sezon sonu puan tablosunda alt sırada olan takım doğrudan yerel amatör lige düşer. Yerel amatör ligde 2. olan takım doğrudan BAL’a katılır. Sezon sonu puan tablosunda üst sırada yer alan takım ise yerel amatör ligde 3. olan takım ile baraj müsabakası oynar. Galip gelen takım BAL’da oynamaya hak kazanır.

- 3 takımın hiç biri TFF 3. Lig’e yükselemez ve küme düşmezse, sezon sonu puan tablosunda üst sırada olan takım BAL’da kalır. 3 takımdan sezon sonu puan tablosunda en alt sırada yer alan takım doğrudan yerel lige düşer. Bu takım yerine, yerel ligde 1. olan takım BAL’a doğrudan
yükselir. 3 takım arasında ikinci olan takım yerel ligin ikincisi ile baraj müsabakası oynar.

 -3 takımdan biri küme düşerse yerel ligde 1.olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer 2 takım arasında sezon sonu puan tablosunda üst sırada yer alan takım BAL’da kalır, alt sırada olan takım ise yerel ligde ikinci olan takımla baraj müsabakası oynar.

- 3 takımdan 2 takım küme düşerse yerel ligde 1.ve 2. olan takımlar doğrudan BAL’ayükselir. TFF 3. Lig’e yükselemeyen ve küme düşmeyen 3. takım BAL’da kalır.

Haber: Hüseyin KAHRAMAN - Özel Haber

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Spor