Ispartaspor Güldü, Özel İdare Son Anda !

Beyşehir deplasmanına giden Ispartaspor ve Emirdağı evinde ağırlayan Özel İdare Spor maçları sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2012 08:28
Ispartaspor Güldü, Özel İdare Son Anda !

  Özel İdarespor 0 - 1 Emirdağ

Kendi seyirci ve sahasında lider Emirdağspor'u konuk eden özel İdarespor hafta içi yaşanan lumsuzluklara rağmen ortaya koyduğu futbolla büyük alkış aldı.

Maçta son ana kadar üstün oynayan Özel İdarespor 57. dakikada 10 kişi kalan rakibinin filelerini 90 dakka boyunca havalandıramadı.

4 dakikalık uzatma anlarında rakip öyuncu Önder'in golüne engel olamayan Özel İdarespor liderle oynadığı maçtan alkış alıp puan alamadı.

Beyşehir Belediyespor  1 - 2 Ispartaspor

maça çok tutuk başlayan yeşil pembeli ekip maçın 27. dakikasında kalesinde gördüğü golle yıkıldı. Maçta oyun hakimiyetini elinde tutan Beyşehir ilk yarıyı üstün kapattı.

Devre arasında oyuncularına moral depolayan Murat hoca ikinci yarıya adeta bir başka Ispartaspor sürdü. İkinci yarının 5. dakikasında fileleri havalandıran Ispartaspor beraberliği yakaldı.

Bu dakikadan itibaren oyun hakimiyetini elinde tutan Gülkent, bu golden 15 dakika sonra tekrar golü bulan taraf oldu. 1-2

Maçın son düdüğü ile birlikte 3 puanı alan Ispartaspor haftalar sonra hemde deplasmanda galip gelen taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor